foto

Kirsten Bishop

  • nar. 6.9.1963
    Montreal, Quebec, Kanada
  • zem. 15.8.2014 (50 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Officer and a Murderer, An (TV film)
2009 Touch of Grey, A
2004 Nepříčetnost (TV film)
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku (TV film)
2002 Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Hlad po tanci (TV film)
Nejslavnější tanečník (TV film)
2000 Frekvence
Na nejisté půdě (TV film)
Tatínkovi andílci (TV film)
1999 Vražedná dohoda (TV film)
1998 Jerry & Tom
Tommy a přítel z divočiny
Vykosťovač
1995 Výhled skleněným stropem (TV film)
1991 The Reckoning (TV film)
1987 Shades of Love: Champagne for Two
The Big Town
1986 Barnum (TV film)
Výběr (TV film)
1983 Wars, The
1982 Little Gloria... Happy at Last (TV film)
Návštěvní hodiny
1981 Gas
1978 Jacob Two-Two Meets the Hooded Fang
1975 Červi

TV seriály

2011 Good Dog (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
Phoenix (S01E08)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Grave Concern (S01E12)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
Opposition Research (S06E11)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pirátské vysílání (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Podraz (S01E15)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Sailor Moon (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
1988 Ramona (TV seriál)
1986 Lance et compte (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)

Dokumentární

2014 Pop Culture Beast's Halloween Horror Picks (TV film) - a.z.
2000 The American Nightmare - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky