foto

Austin Lysy

  • nar. 19.4.1977 (43 let)
    Champaign-Urbana, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Lepší teď než nikdy
2012 Smrtelné lži
2010 Manažeři
2005 Brooklynští humři
2004 Poster Boy
Procitnutí v Garden State
2002 Chodím s Lucy
2001 Parfém
2000 Only Living Boy in New York, The (TV film)

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
Fool Me Twice (E12)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Heroine (S01E24)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Riskantní podnik (S01E16)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Blind Spots (E12)
Dobrá manželka (TV seriál)
Anatomy of a Joke (S04E07)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Age of Innocence (S01E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pop (S12E11)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
The E.I.D. (E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kukaččí hnízdo (S06E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Turmoil (S11E08)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Retro (S10E05)
Undercover (S09E15)
Inconceivable (S09E14)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Impulsive (S09E03)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Sects (S15E19)
2002 Taxík (TV seriál)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Mother's Milk (S10E12)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Necivilizovaně (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky