foto

Šigejuki Tocugi

  • nar. 7.11.1973 (43 let)
    Sapporo, Hokkaidó, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Iššúkan Friends.
Jurari
2016 Boku no odžísan
Ichinenhan Mate (TV film)
Nagai Iiwake
Shippu Rondo
2015 Eipuriru Furuzu
Hokori to Genso
2014 Goddotan Kisu Gaman Senshuken The Movie2 Saikikku Rabu
Kočičí samuraj
Omoide no Marnie
Team Batista Final: Kerberos no shôzô
2013 Aibó series: X Day
Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
Saishuu Tokkai
2012 Gekidžóban Óran kókó hosutobu
Jinsei, irodori
Karasu no Oyayubi
Rakugo eiga
2011 Hara ga kore nande
Honto ni Atta Kowai Hanashi 2011 (TV film)
2008 Aiba Monogatari (TV film)
Average (TV film)
Dousoukai
2007 Enma
Little DJ: Chiisana koi no monogatari
2004 Gin no enzeru
Zámek v oblacích
2003 River
2001 Cesta do fantazie

TV seriály

2017 Final Life (TV seriál)
Kirawareru Júki (TV seriál)
2016 Hiru no sento šú (TV seriál)
Kakkó no tamago wa dare no mono (TV seriál)
Medical Team: Lady Da Vinci no Shindan (TV seriál)
Onna Kudoki Meshi 2 (TV seriál)
Shi Hei (TV seriál)
女くどき飯 Season 2 (TV seriál)
2015 Fuben na benrija (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
2014 Dark Suit (TV seriál)
Dósósei (TV seriál)
Endless Affairs (TV seriál)
Henšin (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Owakon TV (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
Tamagawa Kuyakusho of the Dead (TV seriál)
2013 Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Link (TV seriál)
Meshibana Keiji Tachibana (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
2012 Ooku ~Tanjou (TV seriál)
Soup Curry (TV seriál)
Summer Rescue: tenkû no shinryôjo (TV seriál)
2011 Barairo no Seisen (TV seriál)
Jin 2 (TV seriál)
Kiri ni sumu akuma (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Ôran kôkô hosutobu (TV seriál)
853: Shinnosuke Kamo (TV seriál)
2010 Keišičó keizoku sósahan (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
Uchû inu daisensô (TV seriál)
2009 Mousou Shimai (TV seriál)
Uta no Onii-san (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
Šin kasóken no onna 8 (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
The Quiz Show (TV seriál)
2007 Garireo (TV seriál)
2006 Sapuri (TV seriál)
2005 Ichi rittoru no namida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace