foto

Šigejuki Tocugi

  • nar. 7.11.1973 (46 let)
    Sapporo, Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kúbo ibuki
2018 Koi wa amegari no jó ni
2017 Extrand
Iššúkan Friends
Jurari
Kami to hito to no aida
2016 Boku no odžisan
Ichinenhan Mate (TV film)
Nagai íwake
Šippú rondo
2015 Eipuriru Furuzu
Hokori to Genso
2014 Gekidžóban Endless Affair: Owari naki džódži
Goddotan Kisu Gaman Senshuken The Movie2 Saikikku Rabu
Kočičí samuraj
Léto s Marnie
Team Batista Final: Kerberos no shôzô
2013 Aibó series: X Day
Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
Saishuu Tokkai
2012 Barvy života
Gekidžóban Óran kókó hosutobu
Karasu no Oyayubi
Rakugo eiga
2011 Hara ga kore nande
Hontó ni atta kowai hanaši 2011 (TV film)
2008 Aiba Monogatari (TV film)
Average (TV film)
Dósókai
2007 Enma
Little DJ: Čiisa na koi no monogatari
2004 Gin no enzeru
Zámek v oblacích
2003 River
2001 Cesta do fantazie

TV seriály

2019 Channel wa sonomama! (TV seriál)
Den'ei šódžo: Video girl Mai 2019 (TV seriál)
Hikinukija: Head hunter no rjúgi (TV seriál)
Kansacui Asagao (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Nacuzora (TV seriál)
Ossan's Love: In the Sky (TV seriál)
1st Flight: Attention Please! (E01)
Šúdan sasen (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2018 Denei šódžo: Video girl Ai 2018 (TV seriál)
2017 Boku dake ga inai mači (TV seriál)
Final Life (TV seriál)
Kirawareru Júki (TV seriál)
2016 Hiru no sento šú (TV seriál)
Kakkó no tamago wa dare no mono (TV seriál)
Medical Team: Lady Da Vinci no Shindan (TV seriál)
Onna Kudoki Meshi 2 (TV seriál)
Onna Kudokimeshi Season 2 (TV seriál)
Shi Hei (TV seriál)
2015 Fuben na benrija (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
2014 Dark Suit (TV seriál)
Dósósei (TV seriál)
Endless Affairs (TV seriál)
Henšin (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Owakon TV (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
Tamagawa Kuyakusho of the Dead (TV seriál)
2013 Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Link (TV seriál)
Meshibana Keiji Tachibana (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
2012 Ooku ~Tanjou (TV seriál)
Soup Curry (TV seriál)
Summer Rescue: tenkû no shinryôjo (TV seriál)
2011 853: Shinnosuke Kamo (TV seriál)
Barairo no Seisen (TV seriál)
Jin 2 (TV seriál)
Kiri ni sumu akuma (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Ôran kôkô hosutobu (TV seriál)
2010 Keišičó keizoku sósahan (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
Uchû inu daisensô (TV seriál)
2009 Kaette kosaserareta 33 pun tantei (TV seriál)
Mousou Shimai (TV seriál)
Uta no Onii-san (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
The Quiz Show (TV seriál)
Šin kasóken no onna 8 (TV seriál)
2007 Garireo (TV seriál)
2006 Sapuri (TV seriál)
2005 Iči rittoru no namida (TV seriál)
Tóku e, namida no cukita bašo ni (E11)
Iči rittoru no namida (E08)
Ataši no iru bašo (E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky