foto

David Roberts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Occupation: Rainfall
2018 Slam
2017 My Pet Dinosaur
2014 Convict
2013 Boj o moc (TV film)
The Landing
2012 Careless Love
2008 Bláznovo zlato
Za hranou
2007 Skin
2005 A Divided Heart
Tři dolary
2004 Small Claims (TV film)
2003 Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
Vyrovnat si účty
2002 Roundabout
2001 Osudové rozhodnutí (TV film)
1999 Já, jenom já
1990 Beyond My Reach
Nirvana Street Murder

TV seriály

2019 Total Control (TV seriál)
2018 Fighting Season (TV seriál)
Daredevil (TV seriál)
Zaskočení (S03E04)
Černá listina (TV seriál)
Vrah kozoroh (č. 19) (S05E16)
2016 Tajné město (TV seriál)
Světlo na kopci (S01E06)
Duše ve stroji (S01E05)
Tvrdý pád (S01E04)
další epizody (6)
Please Like Me (TV seriál)
Burrito Bowl (S04E05)
Degustation (S04E04)
Beluga Caviar (S04E03)
další epizody (4)
Rake (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
2015 Please Like Me (TV seriál)
Christmas Trifle (S03E10)
Champagne (S03E09)
Amoxicillin (S03E08)
další epizody (8)
2014 Kód (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 1 (S01E01)
Please Like Me (TV seriál)
Margherita (S02E10)
Skinny Latte (S02E09)
Truffled Mac and Cheese (S02E08)
další epizody (8)
2013 Please Like Me (TV seriál)
Horrible Sandwiches (S01E06)
Spanish Eggs (S01E05)
All You Can Eat (S01E04)
další epizody (6)
2012 Rake (TV seriál)
Greene (S02E08)
2011 Ostré jako břitva (TV seriál)
Armageddon (S04E13)
Big Moves (S04E12)
2010 Rake (TV seriál)
R vs Dana (S01E03)
2009 Jesters, The (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
A Tale of Two Hitmen (S02E05)
2005 Holly's Heroes (TV seriál)
2003 Out There (TV seriál)
2002 Bootleg (TV seriál)
Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
To chce dva (S01E21)
2000 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Zajímavý člověk (S01E16)
1996 Mercury (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
1992 Phoenix (TV seriál)

Dokumentární

2009 Inside the Square

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky