foto

Geno Lechner

  • nar. 1965
    Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kruhy
2012 Töte mich
2011 Berlinoises
2009 Polizeiruf 110 - Schweineleben (TV film)
2008 Die Heilerin 2 (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Na hranici zákona (TV film)
2007 Durch Himmel und Hölle (TV film)
2006 Papa und Mama (TV film)
2005 Láska
Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
Molly's Way
Rabenkinder (TV film)
Tatort - Im Alleingang (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
En garde
Going Under
2003 Kobra 11 - Rozloučení (TV film)
Scardanelli
2002 Bella Block - Im Namen der Ehre (TV film)
Jezero s lekníny (TV film)
La guerre à Paris
2000 Deux femmes à Paris (TV film)
1999 Merci mon chien
Silnější než smrt (TV film)
1998 Corps plongés (TV film)
Unaven zemřít
1997 Gesches Gift
Schimanski: Eskadra (TV film)
Schimanski: Nadoraz (TV film)
Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)
1996 Adrenalin (TV film)
Prsten (TV film)
1995 Au petit Marguery
Flirt
Krutá dvojčata (TV film)
1994 Joueur de violon, Le
Nehynoucí láska
1993 Flirt
Schindlerův seznam
1992 Avetik
1991 Liebe auf den ersten Blick
Party: Nature Morte, The

TV seriály

2006 Stolberg (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Orchestra of Exiles
2006 Hahnemanns Medizin (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace