foto

Geno Lechner

  • nar. 1965
    Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kruhy
2012 Töte mich
2011 Berlinoises
2009 Phantomanie
Polizeiruf 110 - Schweineleben (TV film)
2008 Die Heilerin 2 (TV film)
2007 Durch Himmel und Hölle (TV film)
2006 Papa und Mama (TV film)
2005 Láska
Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
Molly's Way
Rabenkinder (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
En garde
Going Under
2003 Scardanelli
2002 Jezero s lekníny (TV film)
La guerre à Paris
2000 Deux femmes à Paris (TV film)
1999 Merci mon chien
Silnější než smrt (TV film)
1998 Corps plongés (TV film)
Unaven zemřít
1997 Gesches Gift
1996 Adrenalin (TV film)
Prsten (TV film)
1995 Au petit Marguery
Flirt
Krutá dvojčata (TV film)
1994 Joueur de violon, Le
Nehynoucí láska
1993 Flirt
Schindlerův seznam
1992 Avetik
1991 Liebe auf den ersten Blick
The Party: Nature Morte

TV seriály

2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Ente kross (S09E14)
2008 Místo činu (TV seriál)
Stuttgart - Na hranici zákona (S39E05)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Místo činu (TV seriál)
Im Alleingang (S36E33)
2003 Kobra 11 (TV seriál)
Rozloučení (S06E17)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Das Profil des Mörders (S02E03)
Bella Block (TV seriál)
Im Namen der Ehre (E12)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
Nadoraz (E03)
Pokrevní bratři (E02)
Eskadra (E01)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Orchestra of Exiles
2006 Hahnemanns Medizin (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky