foto

Thierry Hancisse

  • nar. 20.11.1962 (54 let)
    Liège, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Arès
La forêt de Quinconces
The Model
2015 Jamais de la vie
La dame dans l'auto avec un fusil et des lunettes
2014 Couvre-feu (TV film)
L'héritière (TV film)
2012 Ça ne peut pas continuer comme ça (TV film)
Renoir
2011 Půlnoc v Paříži
Spavá nemoc
2010 L'Age de raison
Obyčejná poprava
Osudná láska (TV film)
Très excellente et divertissante histoire de François Rabelais, La (TV film)
2009 La Régate
Soir au club, Un
Une affaire d'Etat
Un viol (TV film)
2008 Mitterrand à Vichy (TV film)
Viník
2007 Broken English
Kandidát
2006 Grand Charles, Le (TV film)
Mon colonel
Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
2005 Avant l'oubli
Éliane (TV film)
Gabriela
Sekera
2004 Nuit noire
2003 Amphitryon (TV film)
Dindon, Le (TV film)
Dom Juan (TV film)
2002 Le malade imaginaire (TV film)
Sur le bout des doigts
2001 Monsieur de Pourceaugnac (TV film)
1999 Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
L'impromptu de Versailles (TV film)
Pusa
1998 Course de l'escargot, La (TV film)
1997 Les précieuses ridicules (TV film)
Saraka bô
1996 Les liens du coeur (TV film)
1992 Strom sváru (TV film)
Vie de Galilée, La (TV film)
1989 À corps et à cris (TV film)
1988 Argent, L' (TV film)

TV seriály

2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Rex (Jean Moulin), mon patron (E02)
Une femme dans la Révolution (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2008 À droite toute (TV seriál)
Policajti (TV seriál)
2007 Legenda o třech klíčích (TV seriál)
2006 Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)

Dokumentární

2014 Marlon Brando - herec ze stanice Touha (TV film) - vyp.

TV pořady

1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace