foto

Jacques Haitkin

  • nar. 29.8.1950 (68 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Visible Scars
2009 Tajemná minulost (TV film)
2008 Dvojčata
Stevie (TV film)
Vražedné představy
2007 Hodina duchů
Skrytá kamera (TV film)
2006 Dohoda
2005 Destrukce systému (TV film)
The Curse of El Charro
2004 12 dní hrůzy (TV film)
Sklapni a polib mě
Tvář teroru
Umění loupit
2002 Globální dopad
Hackeři
While You Were Waiting
Špatná karma
2001 Adjustments
Elita
Instinct to Kill
Month of Sundays, A
Noc diamantů
2000 Faust: Smlouva s ďáblem
Rocket's Red Glare
Tajná válka
Vrah se vrací
1999 Bytový komplex (TV film)
Glass Jar, The
Poslední muž na planetě Země (TV film)
Základna
1998 Místo určení: Berlín
Peklo (TV film)
1997 Pohřbeni zaživa (TV film)
Vládce prokletých přání
1996 Big Squeeze, The
Chřestýši (TV film)
Krvavý sport II.: Konfrontace
One Good Turn
1995 Evolver
Úder pěstí
Čtvrťák a Pepř
1994 Mlčení šunek
Scanner: Policajt
Síla
1993 Černá hvězda
1992 Maniac Cop III - Odznak mlčení
Máma a táta zachrání svět
Velký prachy
1991 Toulavé kočky (TV film)
Únik
1990 Ambulance
Pohřben zaživa (TV film)
1989 Klec smrti
Shocker
1988 Dracula - milostný příběh
Lucky Stiff
Save the Dog! (TV film)
1987 Cherry 2000
Můj ďábelský milenec
Tajemné zlo
1986 Výrobce popularity
Zúčtování
1985 Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta
1984 Noční můra v Elm Street
Po maturitě
The Lost Empire
1983 Last Plane Out
Young Warriors
1982 Angel of H.E.A.T.
Dům, kde přebývá ďábel
1981 Galaxie teroru
Longshot
Soukromá očka
St. Helens
1980 Girl, the Gold Watch & Everything, The (TV film)
1979 Hitter, The
Prize Fighter, The
Swap Meet
They Went That-A-Way & That-A-Way
1977 Hot Tomorrows
1973 Hot Dogs for Gauguin

TV seriály

2000 Syn pláže (TV seriál)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2008 Vražedné představy - povídka

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Knight Rider tým (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace