Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počínaje Psycho, přes Základní instinkt až po Mlčení jehňátek, dostává hollywoodský thriller pořádně zabrat v tomto gagy nabitém filmu italského scénaristy, režiséra a herce Ezia Greggia. Mlčení šunek staví žánr thrilleru na hlavu a setkávame se v něm se spoustou parodovaných známych osobností buď ze světa showbyznysu (Michael Jackson, Sharon Stone), politiky (Bush, Clintonovi) nebo hororu (Alfred Hitchcock). Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahu. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem Kanibalem Pizzou (Dom Deluise) a ještě v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahovi. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem (Dom Deluise) a v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými . Zda-li se jedná o autobus na chodbě mrakodrapu, gumový nůž v zádech, Pavarottiho v kůlně, nebo smičcové kvarteto v koupelně, je tahle bláznivá komedie nabitá vizuálními gagy a dialogovými narážkami na všechny proslulé hollywoodské thrillery minulosti i současnosti. ()

RendaVahala odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa, a to ještě dlouho budu mít výčitky svědomí, že jsem se na to vůbec díval. Mlčení šunek je prozatím nejhorší film, který jsem kdy viděl. V žádném případě nechápu Ezio Greggio, jenž toto režíroval musel se ještě sám obsadit v tomto filmu. To není dobrá kombinace. A navíc vůbec neměli na můj krásný film Mlčení Jehňátek.. Tohle parodovat nemuseli, za to je nemám rád... ()

Reklama

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Místami vtipná parodie, pár gagů i situací mě opravdu rozesmálo, ale po většinu času spíše trapnost, snažící se za každou cenu parodovat cokoliv, ale spíše je to opravdu trapné. Jediné stravitelné zde je Billy Zane. Ale ve srovnání s dnešními parodiemi typu !něco! movie apod. je tohle rozhodně klenot mezi nimi. ()

V4nd4l 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se snaží na diváka chrlit vtipy každou vteřinu a není divu, že při takovém množství se aspoň jednou pousměje snad každý (pokud to teda po prvních pár minutách nevypne). Vtipy sice nejsou nikterak intelektuální, ale to až tak nevadí a kdybych ten film nesledoval střízlivý nebo byl tak o 15 let mladší, asi by moje hodnocení bylo vyšší. Bohužel už jsem zmlsaný zábavnějšími parodiemi, takže je takové jaké je (po pravdě řečeno jsem se rozhodoval mezi 2 a 3 hvězdičkami). Pokud budete film sledovat na party ve větší skupině nebo jste průměrný teenager, můžete si k hodnocení přidat 1-2 hvězdičky a naopak, pokud neznáte Psycho, Základní instinkt, Mlčení jehňátek a .... teď si už nevzpomenu co všechno tento film paroduje... , tak si jednu hvězdičku uberte, protože velké množství vtipů asi nepochopíte. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sériový vrah zabil už 120 žien. Myslí to vážne?" Mizerná, svojrázna, čudná, nevtipná a zúfalá taliansko-americká paródia v tej dobe populárneho Mlčania jahniat. Zaujali ma herecké výstupy kurióznych ikon, ako sú hororový režisér John Carpenter, obrovský Afromaeričan Bubba Smith zo série Policajná akadémia, či komediálny režisér Mel Brooks. Prekvapivo ma ale bavil aj (inokedy skôr dosť nesympatický) Billy Zane ako agent FBI Jo Dee Foster (!) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Náklady na výrobu filmu činily 3 miliony $. (Benjamin-L)
  • Ve filmu se objeví fotka a plakát herce Rogera Moora, který byl představitelem třetího Jamese Bonda. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama