foto

Allie Bertram

  • nar. 1989
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Secret Millionaire (TV film)
2015 Sara's Choice (TV film)
2013 Leap 4 Your Life
2012 Holiday Spin (TV film)
In Their Skin
Pregnancy Project, The (TV film)
Rádio Rebel (TV film)
2011 Sucker Punch

TV seriály

2013 Mako Mermaids (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Šmírák Tom (S01E01)
2012 Mr. D (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Černý Blotter (S05E09)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Song Remains the Same (S05E13)
Smallville (TV seriál)
Návrat domů (S10E04)
2009 Být Erikou (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace