foto

Aurélien Wiik

  • nar. 24.9.1980 (38 let)
    Luc-sur-Mer, Calvados, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 L'Incroyable Histoire du facteur Cheval
2015 Nos futurs
2014 Blood Sugar Baby
Des Roses en Hiver (TV film)
La viña
2013 Meurtres à Saint-Malo (TV film)
2011 Spravedlivý (TV film)
2010 Djinns
2009 Des illusions
Seconde vie
2008 Muž a jeho pes
Ochrana státu
2007 Dcera je nevinná (TV film)
Hranice smrti
2005 Frangin d'Amérique, Le (TV film)
Tu vas rire, mais je te quitte
À travers la forêt
2004 Amazon Forever
Arsen Lupin - zloděj gentleman
Ce qu'ils imaginent
Nos vies rêvées (TV film)
Vše o orgasmu
2003 Sem Ela
2002 Bande du Drugstore, La
Frères Hélias, Les
Parlez-moi d'amour
À L'abri des regards indiscrets
2001 Chaos
Les inséparables (TV film)
2000 Carla
In extremis
Kitchendales
1999 Purée, La
Sous-sols
Tchyně
Tombé du nid (TV film)
Traversée du phare, La (TV film)
1998 Meurtres sans risque (TV film)
Telle mère, telle fille (TV film)
1997 Mélanie (TV film)
Soleil
1996 Feux de la Saint-Jean, Les (TV film)
L'amerloque (TV film)
1995 Faux-frères, Les (TV film)
Masque de Jade, Le (TV film)
1994 Cache Cash
Chlapec, který nespal (TV film)
1993 Arène

TV seriály

2018 Munch (TV seriál)
Cold Case - Partie 2 (S02E10)
Cold Case - Partie 1 (S02E09)
Pot de terre contre pot de fer (S02E08)
další epizody (10)
2016 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Catharsis (S01E08)
La Proie (S01E07)
L'Epreuve du feu (S01E06)
další epizody (8)
Munch (TV seriál)
Le Procès (S01E08)
Jamais sans mon fils (S01E07)
Ultime recours (S01E06)
další epizody (8)
2013 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2012 Inquisitio (TV seriál)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
2006 Laura: Rodinné prokletí (TV seriál)
2005 Prokletí králové (TV seriál)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)
1998 Bahut, Le (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Revolver na úvěr (S05E02)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
La Rivière Espérance (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Blood Sugar Baby

Host

TV pořady

2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace