foto

Sam Parsonson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 1%
2015 Playing Dead
2014 John Doe: Vigilante
2009 Coffin Rock

TV seriály

2015 Gallipoli (TV seriál)
The Earth Abides (E07)
If Only... (E06)
The First Day (E01)
2014 Mizera (TV seriál)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Soumrak (E07)
Nákaza (E04)
Nový začátek, část druhá (E02)
další epizody (4)
2010 Rake (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Basilone (E02)
2009 My Place (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace