foto

Butch Lukic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Všemocný Batman: Zvířecí Monstermánie
Všemocný Batman: Zvířecí instinkty
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)

TV seriály

2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
2008 Ben 10: Alien Force (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
1996 Superman (TV seriál)
1994 Gargoyles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace