foto

Joe Ordaz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Minkow
2015 Any Day
2014 Jamesy Boy
2013 Hansel & Gretel Get Baked
2012 Veterán
2009 Blood and Bone
Dark Moon Rising
Hranice
2008 How to Be a Serial Killer
Stiletto
2006 Mr. Fix It
18 Fingers of Death!
2004 Crash
2002 Red Serpent
1994 Ulice násilí

TV seriály

2014 Matador (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Eye of the Deep (S02E05)
Tým Škorpion (TV seriál)
Revenge (S01E11)
2013 Dexter (TV seriál)
Dress Code (S08E07)
2012 Dexter (TV seriál)
Swim Deep (S07E05)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Safe (S03E07)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace