foto

Joe Ordaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Any Day
2014 Jamesy Boy
2013 Hansel & Gretel Get Baked
2012 Veterán
2009 Blood and Bone
Hranice
Temný měsíc vychází
2008 How to Be a Serial Killer
Stiletto
2006 18 Fingers of Death!
Mr. Fix It
2004 Crash
2002 Red Serpent
1994 Ulice násilí

TV seriály

2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Rata/Ch'o (S01E08)
Cucaracha/K'uruch (S01E07)
Gato/Mis (S01E06)
další epizody (5)
Poslední loď (TV seriál)
Courage (S05E09)
2014 Matador (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Revenge (S01E11)
The Bridge (TV seriál)
Eye of the Deep (S02E05)
2013 Dexter (TV seriál)
Kodex oblékání (S08E07)
2012 Dexter (TV seriál)
Do hloubky (S07E05)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Smrtonosná Hope (S02E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Lovný revír (S09E16)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
This Joint's Haunted (S04E12)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Provoz (S03E05)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Safe (S03E07)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace