foto

Christopher Baffa

  • nar. 6.6.1965 (52 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Ashby
2014 Growing Up and Other Lies
OUTsideři
2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode
2008 Pretty/Handsome (TV film)
2006 Hlava nehlava
Malí rošťáci
2003 Beethoven 5
2001 Bailey's Mistake (TV film)
2000 Zkurvenej pátek
1999 Ruka zabiják
1998 Karneval duší
1997 Alien Avengers (TV film)
Nerovná partie
Odvážné srdce
Šílená jízda
Tear It Down
1996 House of the Damned
Netvor z hlubin (TV film)
Vracejí se... znovu
1995 Baby Face Nelson
Bláznivá vychovatelka
Pirani útočí (TV film)
Sawbones (TV film)
Zločinná srdce
1994 Aftermath
1959 Vědro krve

TV seriály

2017 Poslední loď (TV seriál)
Feast (S04E07)
Bread and Circuses (S04E03)
In Medias Res (S04E01)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
Hey (E08)
Road Trip (E07)
Ghosts of Quitman (E05)
další epizody (6)
2015 Dominion (TV seriál)
Sine Deo Nihil (S02E13)
The Seed of Evil (S02E09)
The Longest Mile Home (S02E08)
další epizody (10)
2014 Crossbones (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Glee (TV seriál)
New York (S02E22)
Pohřeb (S02E21)
Královna plesu (S02E20)
další epizody (12)
2010 Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Kurtova válka (S02E09)
Furt (S02E08)
další epizody (19)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Matrace (S01E12)
Vlasografie (S01E11)
další epizody (13)
2005 Closer (TV seriál)
2004 D.A., The (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace