Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

noby 

všechny recenze uživatele

Rozkošné. Parodická jízda i hold béčkovosti s neskutečným tempem. I mean, there was this bright white light at the end of a long tunnel, right, and there was these chicks' voices, and that music... kinda uncool music, like Enya. And these chicks were saying..."Come to us. Come towards the light." And we figured, fuck it, I mean, it was really far! ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Asi by nebyl od věci trochu rychlejší rozjezd, ale od prvního viděného mordu už nebylo co řešit. Solidní hodně ujetý černohumorný vtípky a to já rozhodně rád. Parádní postavy (nejvíce se mi líbil Seth Green s flaškou od piva v hlavě a ten metalista s velkou károu) a jako bonus natřásající se Jessica Alba, které to (a to byste určitě nečekali) velmi sluší :) ()

Reklama

H3LLraiser 

všechny recenze uživatele

Co dodat, přesně takovýhle ujeťárny jsou to, co na filmu miluju, člověk zkoukne dva blockbustery, nechá si skandinávsky zahrát na vážnou notu, a pak přijde tohle, film, který skutečně pobaví. A nejen že pobaví, dokonce královsky pobaví, hororové komedie jsou na tohle vždycky nejlepší, pokud jsou povedené, což ruka zabiják rozhodně je. A přesně k tomu jsou určené, nic víc, jen zábava. ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Strašná prdel, kombinace zkouřenecký komedie, hororový komedie a teenage komedie dává nejlepší smix co člověk může hledat. Výborný nápady jak huličský (astmatickej inhalátor, zkouřený mrtvoly, závěrečnej motor-bong), hororový (useklá hlava, odstraňování ruky a další) a pak něco z teenagerskejch kde ční Jassica Alba páč to je fakt kus. Výborná zábava, těším se na další projekci tentokrát tak nějak rudýma očima. Subjektivních 5 ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi [plne vyrazilo dych. Perfektná komédia len s málo zaváhaniami sa len tak ľahko nevidí a stáva sa druhom ohrozeným. No a v tomto momente prichádza na scénu Idle hands, ktorý znovu oživuje ducha Braindeadu síce v omnoho decentnejšom kabáte ale podstata zostala. Výborná zábava pri ktorej človek veľmi ľahko pozabudne a dokáže sa povzniesť nad absurditou a triviálnosťou ba až stupiditou príbehu. Potreťom vzhliadnutí to je za 3,5* slabých to predchádzajúce hodnotenie bolo možno ovplzvnene množstvom promile v rkvi. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Debi si označuje na mapě místa vražd, po prvním střihu jsou písmenem X označena čtyři místa, napodruhé je na mapě označených míst již sedm a Debi si označuje až osmé. (Stocki)
  • Tento film, ve kterém hlavní hrdina zabije své rodiče i své dva nejlepší kamarády (i když všechny nechtěně), musel o několik dní odložit premiéru a to na 30. duben roku 1999. Důvodem byl masakr na Columbine High School, který se odehrál 20. dubna 1999. Dva náctiletí studenti Eric Harris a Dylan Klebold zde zastřelili dvanáct studentů, jednoho učitele a dalších dvacet čtyři lidí zranili. Oba poté spáchali sebevraždu. (Stocki)
  • Natáčení probíhalo od 20. dubna do 7. července roku 1998. (Stocki)

Reklama

Reklama