foto

Luise Deschauer

  • nar. 21.12.1938 (80 let)
    Mnichov, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Bestatterin - Der Tod zahlt alle Schulden (TV film)
2017 Pomsta Luny
2016 König Laurin
Neid ist auch keine Lösung (TV film)
2013 Unheil in den Bergen (TV film)
2011 Die göttliche Sophie - Das Findelkind (TV film)
2010 Lilly Schönauer: Miluji cizince (TV film)
2009 Chiemgauer Volkstheater - Wo Rauch ist, ist auch Feuer (divadelní záznam)
Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
Naše farma v Irsku: Žárlivost (TV film)
Totentanz (TV film)
2008 Chiemgauer Volkstheater - Hochzeit auf Raten (divadelní záznam)
Das Geheimnis des Königssees (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Madeira (TV film)
2007 Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
2006 Láska, děti a velké srdce (TV film)
2005 Musik nur wenn sie laut ist (studentský film)
2004 Vater werden ist nicht schwer (TV film)
2003 Annas Heimkehr (TV film)
Glashimmel (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ostnem do živého (TV film)
Ve jménu lásky a povinnosti (TV film)
2001 Geschichten aus dem Nachbarhaus - Hoffest
Männer sind zum Abgewöhnen (TV film)
Na druhém konci duhy (TV film)
2000 Der Weihnachtswolf (TV film)
1998 Lychees weiß blau (TV film)
1997 Zpověď (TV film)
1996 Adieu, mon ami (TV film)
1993 Neposvěcená válka (TV film)
1992 Grüß Gott, Frau Doktor (TV film)
1990 Hrozná holka
1985 Lebe kreuz und sterbe quer
Rauhnacht (TV film)
1971 Der Komödienstadel - Der Ehestreik (divadelní záznam)
1965 Die eigenen vier Wände (TV film)
1961 Du holde Kunst - Szenen um Lieder von Franz Schubert (TV film)

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Plavba snů (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Prvotřídní pohřeb (S12E03)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Big Ben (TV seriál)
Sioux City (S06E03)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Velký Fausto (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Herbert und Schnipsi (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1987 Anna (TV seriál)
1986 Hans im Glück (TV seriál)
Kanal fatal (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der eiserne Weg (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Grünwald - Freitagscomedy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky