foto

Karl Glusman

  • nar. 1988
    Bronx, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Greyhound
2018 Above Suspicion
2016 Neon Demon
Noční zvířata
2015 Embers
Love
Ratter
Stonewall
2012 Hvězdná pěchota: Invaze
2008 The Iconographer

TV seriály

2017 Gypsy (TV seriál)
Black Barn (E10)
Neverland (E09)
Marfa (E08)
další epizody (10)
2014 One Bad Choice (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace