foto

Karl Glusman

  • nar. 1988
    Bronx, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Above Suspicion
2016 Neon Demon
Noční zvířata
2015 Embers
Love
Ratter
Stonewall
2012 Hvězdná pěchota: Invaze
2008 The Iconographer

TV seriály

2017 Gypsy (TV seriál)
Driftwood Lane (E03)
Morgan Stop (E02)
The Rabbit Hole (E01)
2014 One Bad Choice (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace