Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Kenton poctí Jamieho návštěvou, aby si zajistil jeho mlčenlivost, Katie tajně zneužije systém Devs pro vlastní účely. (HBO Europe)

Recenze (11)

Lamprea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pěti epizodách asi takto: ultradebilní casting, který je někdy až komickej. 1. epizoda byla skvělá a byl tam z zajímavej potenciál do dalších epizod. Bohužel v dalších dílech se stalo to, že se vlastně koukáme na něco co jsme všichni viděli už stokrát, akorát je to zabalený ve sci-fi rádoby filosofickym kabátu, aby to bylo "jakože" jiný. Kdyby se naplno věnovali tomu scifíčku, vyměnili 2/3 herců tak by to mohlo být top. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestává mě to bavit. Gerland si hraje na něco více, než má. Uměla navození hlubší filozofické myšlenky, bohužel postavené úplně na vodě. Kopíruje atmosféru "svého" Ex Machina a ještě mizerně. Za mě bohužel podobně slabé jako Annihilation. Ale pseudointelektuálům to možná může vyhovovat a budou si mastit ego, že je to něco nového a neotřelého a jen oni to chápou. Pro mě nuda plná nelogiky. ()

Reklama

Mackoun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem byl po prvním díle natěšením bez sebe, že se objevila vizuálně zajímavá sci-fi záležitost s velkým potenciálem, tak u postupem dalších dílů obavy z vyhasínajícího světla naděje jen gradovaly... tímhle dílem se rozhodně nic nezměnilo, nicméně je to díl, po kterém žádný pozitivnější vývoj nečekám a váhám, zda vůbec pokračovat. Vadí mi především postavy a jejich mnohdy laciné a nevěrohodné herecké výkony. Prostředí a hlavní dějová linka jsou super myšlenkou a v jiných rukách, s jiným obsazením, by to mohla být rozhodně velká událost. Postavy z vedení Devs a okolní zaměstnanci mi paradoxně svým charizma a projevem vadí mnohem méně, než hlavní hrdinka, šéf bezpečáků (tam vidím pokus o napodobení charakteru drsného postaršího chlápka Mikea/Jonathana Bankse z Better call Saul/Breaking Bad) a její ex přítel. První sérii dojedu do konce, když už jsem tam, kde jsem, ale budu doufat, že žádná další nebude. Jen abych neměl pocit, že jsem její ignorací přišel o to zajímavé, co v ní může a nemusí fungovat dobře a co už třeba jinde ani neuvidím. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slusna cast. Venovana primarne pozorovaniu, ktore vedie chladna inteligentna blondava clenka tymu. Je vysvetlenych par zachvevov a epizod z minulosti a historii jej a majitela vyskumu. Dozvedavme sa, ako sa stala dcerka jeho hlavnym "motorom". Usmev vedkyne v zavere pri sledovani alternativnej/skutocnej linii ma potesil. Filozofovanie starnuceho "SBS"-kara v kupelni s obetou vo vani bolo nemenej paradne. Moze byt. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa v epizóde číslo 5 príliš dopredu neposunul, ale dokonale ho nahradzujú retrospektívy. Tie sú navyše veľmi umne zakomponované do súčasnosti a navyše Garland konečne naplno využíva svoj režijný um. Kto zbožňuje jeho tvorbu, pre toho bude práve táto epizóda doterajším vrcholom seriálu. Len škoda, že podobne hypnotické to už nebolo od začiatku, respektíve že to nie je takto ladené po celú stopáž. No a ako bonus sa dozviete, akým spôsobom sa môže z ľubovoľnej krajiny na svete stať svetová veľmoc číslo 1. Teda pokiaľ ste aspoň niečo znamenali aj predtým. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama