foto

Ian Brennan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Cooties
2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode

TV seriály

2018 LA to Vegas (TV seriál)
#PilotFight (E06)
2016 Scream Queens (TV seriál)
Drain the Swamp (S02E10)
Lovin the D (S02E09)
The Hand (S02E07)
další epizody (6)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Dorkus (S01E12)
Black Friday (S01E11)
další epizody (7)
Glee (TV seriál)
Dreams Come True (S06E13)
2009 (S06E12)
The Hurt Locker: Part 2 (S06E05)
další epizody (5)
2014 Glee (TV seriál)
Bash (S05E15)
100 (S05E12)
2013 Glee (TV seriál)
The Quarterback (S05E03)
Tina in the Sky with Diamonds (S05E02)
All or Nothing (S04E22)
2012 Glee (TV seriál)
Makeover (S04E03)
Poslední pokus (S03E20)
Učitel španělštiny (S03E12)
2011 Glee (TV seriál)
Asijská pětka (S03E03)
Královna plesu (S02E20)
Večer přehlížených (S02E17)
další epizody (5)
2010 Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Suplentka (S02E07)
Soutěž v duetech (S02E04)
další epizody (7)
2009 Glee (TV seriál)
Vlasografie (S01E11)
Směska (S01E08)
Návrat nezdárné dcery (S01E05)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cooties
2007 Moje žena a jiné katastrofy
Staten Island
2006 Flourish
Nežádej svůj poslední tanec 2
2002 No Sleep 'til Madison
2000 To je mé tělo

TV seriály

2018 Fortune Rookie (TV seriál)
2015 Glee (TV seriál) - vyp.
We Built This Glee Club (S06E11) - vyp.
The Rise and Fall of Sue Sylvester (S06E10) - vyp.
What the World Needs Now (S06E06) - vyp.
další epizody (5)
2014 Glee (TV seriál) - vyp.
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20) - vyp.
Old Dog, New Tricks (S05E19) - vyp.
Tested (S05E16) - vyp.
další epizody (8)
2013 Glee (TV seriál) - vyp.
Puppet Master (S05E07) - vyp.
The End of Twerk (S05E05) - vyp.
A Katy or a Gaga (S05E04) - vyp.
další epizody (8)
2012 Glee (TV seriál) - herec, vyp.
Makeover (S04E03) - vyp.
Velký bratr (S03E15) - vyp.
Hned jsem tam (S03E14)
další epizody (4)
2011 Glee (TV seriál) - vyp.
Políbila jsem dívku (S03E07) - vyp.
Souboj (S03E06) - vyp.
Poprvé (S03E05) - vyp.
další epizody (14)
2010 Glee (TV seriál) - vyp.
Vánoce (S02E10) - vyp.
Furt (S02E08) - vyp.
Suplentka (S02E07) - vyp.
další epizody (16)
2009 Glee (TV seriál) - vyp.
Okresní kolo (S01E13) - vyp.
Matrace (S01E12) - vyp.
Vlasografie (S01E11) - vyp.
další epizody (8)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Smrtící bzukot (S04E08)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Výměna (S06E22)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)

TV pořady

2011 The Glee Project (TV pořad)
2010 The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Scream Queens (TV seriál)
Drain the Swamp (S02E10)
Lovin the D (S02E09)
Rapunzel, Rapunzel (S02E08)
další epizody (10)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Dorkus (S01E12)
Black Friday (S01E11)
další epizody (13)
Glee (TV seriál)
Dreams Come True (S06E13)
2009 (S06E12)
We Built This Glee Club (S06E11)
další epizody (13)
2014 Glee (TV seriál)
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20)
Old Dog, New Tricks (S05E19)
The Back-Up Plan (S05E18)
další epizody (12)
2013 Glee (TV seriál)
Previously Unaired Christmas (S05E08)
Puppet Master (S05E07)
Movin' Out (S05E06)
další epizody (20)
2012 Glee (TV seriál)
Glee, Actually (S04E10)
Swan Song (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (23)
2011 Glee (TV seriál)
Velmi neobyčejně veselé Vánoce (S03E09)
Drž si svých 16 (S03E08)
Políbila jsem dívku (S03E07)
další epizody (21)
2010 Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Kurtova válka (S02E09)
Furt (S02E08)
další epizody (19)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Matrace (S01E12)
Vlasografie (S01E11)
další epizody (13)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Scream Queens (TV seriál)
Drain the Swamp (S02E10)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Chainsaw (S01E03)
Glee (TV seriál)
The Hurt Locker: Part 1 (S06E04)
2014 Glee (TV seriál)
The Back-Up Plan (S05E18)
Trio (S05E10)
2013 Glee (TV seriál)
A Katy or a Gaga (S05E04)
Tina in the Sky with Diamonds (S05E02)
Girls (and Boys) on Film (S04E15)
další epizody (4)
2012 Glee (TV seriál)
Dynamic Duets (S04E07)
Poslední pokus (S03E20)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace