Reklama

Reklama

Záhadný virus zasáhne odlehlou základní školu. Z nevinných malých školáků se rázem stává roj na vnitřnostech si pochutnávajících zrůdiček. Nevyjímaje vnitřnosti učitelů a zaměstnanců této základky. Přeživším dospělým tak začíná osudový boj o holé přežití s bandou malých zombie breberek. (geklon)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (87)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Brutálně nudný pokus o komedii s jedním kvalitním vtípkem o Clintovi Cuntovi a tím to haslo. Přehrávající protivné děti, ještě více protivnější a přehrávající dospělí, celé absolutně bez vtipu a nápadu, natož elementárního odlehčeného napětí, do toho nudný lineární scénář, ve kterém se děj přesune z kabinetu v přízemí školy "až" do kabinetu v podkroví školy, aby se těsně před koncem odjelo někam do skladiště mimo areál a tam to utrpění skončilo. Dialogy, které to vyplňují doslova ubíjí chuť to vůbec dokoukat. Film evidentně není určený pro děti, ačkoliv v něm převážně hrají jen ony, ale dospělí se z něho tak akorát poserou nudou a trapností. Z filmu jsem si vzal jen ujištění, že Wood se solidně nakročenou kariérou už jen vylízává zbytky z konzerv v těchto předem ztracených projektech, tlusťoch z Lostu je na tom po opuštění ostrova ještě hůř a Wilson, který po celý Kancl prokazoval cit pro vtip, se tady mění v absolutně nevtipného kreténa, který předvedl snad nejtrapnější parodii na tělocvikáře, kterou jsem kdy viděl. Zkrátka a dobře, absolutní sračka! 10% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu už se nejedná o béčkovou kategorii,to bylo jasné céčko, které obsahovalo všechna klišé ze slabých hororů doplněná o trapný humor a jako celek mě to skvěle pobavilo. Nechal jsem odpočívat většinu ještě funkčních mozkových buněk a užíval jsem si tuhle podivnou slátaninu od začátku až do konce. Takových filmů, které si nehrají na nic většího, než opravdu jsou, bych snesl daleko víc. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Je příjemné vidět Elijaha Wooda jak z velkolepé fantasy trilogie se okamžitě přemístil k žánru Horor a velmi mu to sedí. V Maniakovi exceloval, zde je spíše takové trdlo, dokonce ve filmu dostane narážku na Pána prstenu, ale zábavná tlama to bezpochyby je. Cooties v mých očích vyniká především neotřelým originálním nápadem, kde Zombie mohou být pouze děti, na druhou stránku mě poměrně zklamaly masky, Zombie děti mají pár červených temper na tváři a tím to hasne. Gore zde nějaké také je, ale až na pár scén vyzní lehce uměle. Hlášky občas fungují, postava tělocvikáře, Elijaha či podivína je obsazena na jedničku, zbytek je takový hororový standard. Bavil jsem se, ale v každém atributu se jelo pouze na půl plynu.Story 6/10, Atmosféra 5/10, Gore 6/10, Vizuál 6/10, Akce 7/10, Zábavnost 7/10 65% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A zase všechno prostě jen na půl plynu.Leigh Whannell sice napsal hodně dobrý scénář, plný odkazů a vymazlených hlášek, ale režisérská dvojice už si s ním asi nechtěla nebo spíš moc neuměla poradit.Když točíte film, kde se evidentně budou zabíjet malé děti, tak ho udělejte pořádně, nebo se na to radší úplně vyserte.Vzhled nakažených dětí bylo hned to první do očí bíjící co je jen na půl plynu.Sice trochu upravený zvuky nakažených ,ale jen pocákaný obličeje od kečupu, jako když byste ty malý smrady nechali půl hoďky o samotě v mekáči.Žádný pořádný tesáky ani děsivý kontaktní čočky...prostě odfláknutý.Další věc, zabíjení....mizérie, která byla diletantsky sestříhaná a to jak když kosej děti, tak když učitelé vrací úder.Další provar děj, který nabízel cestovaní a brutální vybíjenou po celý škole se zabije na dvou místech a pak v nějakým skladu.Co na Cooties oceníte je skvěle nekorektní scénář, který paradoxně funguje pokáždé, když spolu postavy mluví, ale když se má jít do nějaké akce, tak režisérské duo zoufale selhává.Pořád to není tak strašné, pořád je to průměrně udělané, ale do takovýho nekorektního masakru nemůžete jít jen na půl plynu.Jako byste si zaplatili po deseti letech manželství 3 luxusní prostitutky a měli by následovat brutální orgie, který byste na půl prokecali a pak skončili po deseti zásunech schoulení do klubíčka a brečeli..co jste to provedli.Dvojku bych si klidně dal, ale rozhodně od režisérů, co si nenechali koule u manželky v kabelce.50%: ()

juta 

všechny recenze uživatele

Neobvykle vtipná zombíkárna, ve které se na zombie přeměňují pouze děti a díky tomu je to zábavnější než normálně a aby to bylo ještě více zábavné, tak na druhé straně barikády stojí učitelé, které musí čelit hordě nenažraných, cukroví i maso milujících malých potvůrek. Začátek se sice rozjížděl pomaleji, ale ke konci se to rozjelo na plné pecky. Stoprocentní to není, ale rozhodně mezi ty nejlepší patří. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • I přesto, že Miles Elliot hrál postavu jménem „Dink“ a je tak napsaný i v titulcích, nikdo ve filmu ho nenazval jeho jménem. (Polgedney)
  • V jedné ze scén říká Wade (Rainn Wilson) Cintovi (Elijah Wood), že není žádný hobit. Jedná se o narážku na trilogii Pán prstenů, kde právě Elijah hrál hobita v jedné z hlavních rolí. (cze.Oi)

Reklama

Reklama