foto

Miroslav Dufek

  • nar. 15.10.1929 (90 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1984 Plavci v pravěku (TV film)
1979 Plavci mezi svými (TV film)
1977 Plavci mezi dravci (TV film)
1976 Gangster bez mena (TV film)
1974 Jeden z nás (TV film)
Konec semestru (TV film)
1973 Kdo je vinen? (TV film)
Poslední dopis (TV film)
Čekání (TV film)
1972 Bližní na tapetě: Belle-mére (TV film)
Don Juan (TV film)
Královská ozvěna (TV film)
1971 Bečička (TV film)
Dlouhý den v krátkém životě (TV film)
Hostinec U létavého draka (TV film)
1969 Aksál (TV film)
1967 Studie jednoho strachu (TV film)
Zločin lorda Savila (TV film)
1966 Křišťálová noc (TV film)
Noc bez úsvitu (TV film)
1965 Dědictví na úvěr (TV film)
Kupon (TV film)
Pension pro svobodné pány (TV film)
1963 Maškaráda (TV film)
Romance štědrovečerní (TV film)
1962 Sganarel lékařem (TV film)

TV seriály

1980 Bakalári (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky