foto

Michael Gahr

  • nar. 27.12.1939
    Berlín, Německá říše
  • zem. 25.11.2010 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mord in bester Familie (TV film)
2010 Habermannův mlýn
2009 Sari Saten - Der gelbe Satin
2007 Wie angelt man sich seine Chefin (TV film)
2006 Bez důkazu: Pět kamarádů
Dva miliony hledají tátu (TV film)
Glück auf vier Rädern (TV film)
Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 Der Tod kommt krass
Familie Sonnenfeld: Ein Fall für Mama (TV film)
Liebe hat Vorfahrt (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2003 Im Schatten der Macht (TV film)
2002 Bobby (TV film)
2001 Shadowman (studentský film)
1998 Der kleine Dachschaden (TV film)
1996 Der Mörder und die Hure (TV film)
Kuppke (TV film)
Rivalové nad propastí (TV film)
1995 Konec jednoho léta (TV film)
Nur über meine Leiche
1994 Das Baby der schwangeren Toten (TV film)
1993 Apfel im Moor (TV film)
Rotlicht (TV film)
1992 Männer vom K3 - Halali für einen Jagdfreund, Die (TV film)
1991 Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
1990 Hrozná holka
Marleneken (TV film)
1989 Pouze další tajemství (TV film)
1988 Der Lockspitzel (TV film)
Zde se mluví německy
1987 Mladá láska
1986 Goldkronach (TV film)
Totenreich, Das (TV film)
Vertrauen gegen Vertrauen (TV film)
1985 Gretchens Faust (TV film)
Suche Familie - zahle bar (TV film)
1984 Dva nosáči tankují super
Echt tu matsch
Ein irres Feeling
Klein, aber mein! (TV film)
Mit mir nicht, du Knallkopp
1982 Der Jagerloisl
Eso es
Heiße Herz, Das (TV film)
Inside the Third Reich (TV film)
Winter auf Mallorca, Ein (TV film)
1981 Kaktus ist kein Lutschbonbon, Ein
Spot oder Fast eine Karriere, Der (TV film)
1980 Am Südhang (TV film)
1979 Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
1978 Das Männerquartett
Gesche Gottfried (TV film)
1977 Stroszek
1976 Das Brot des Bäckers
Dcera Rosemarie
Ketten (TV film)
Skříňka s jedem
1974 Krycí název Oděsa
1972 Der Radweltmeister (TV film)
1970 Hanna Lessing (TV film)
1967 Kriminalmuseum - Das Kabel (TV film)
1963 Scotland Yard jagt Dr. Mabuse

TV seriály

2010 Der Schlunz - Die Serie (TV seriál)
2006 Místo činu (TV seriál)
Ztracené dítě (S01E648)
2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
2001 Die Biester (TV seriál)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alte Liebe rostet nicht (S03E13)
1999 Candy Club (TV seriál)
Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Räuber mit der sanften Hand, Der (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Hagedorns Tochter (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Matchball (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Hotel Paradies (TV seriál)
Pension Corona (TV seriál)
Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Moselbrück (TV seriál)
Waldhaus (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Helga und die Nordlichter (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Vom Webstuhl zur Weltmacht (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Schlußverkauf (S01E88)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
1975 Krempoli - Ein Platz für wilde Kinder (TV seriál)
Nonstop Nonsens (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
Mein Bruder - Der Herr Dokter Berger (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Salto mortale (TV seriál)

Dokumentární

1978 Německo na podzim

Divadelní záznam

2007 Chiemgauer Volkstheater - Die Lügenglocke (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1973 Peters Bastelstunde (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky