foto

Georgia Mackenzie

  • nar. 1973
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Man on Her Mind, The
2011 Demons Never Die
2008 Franklyn
2007 Catwalk Dogs (TV film)
Ocelová past
2006 Labyrint smrti
Případy inspektora Lynleyho: Čínské zdi (TV film)
2004 Zrazení Krista (TV film)
2003 Trial & Retribution VII (TV film)
2002 Posedlost
2001 Horké prachy (TV film)
2000 County Kilburn
Důvěra (TV film)
1999 Kriminál
Passion Killers (TV film)

TV seriály

2018 Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2012 Vexed (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražda nevinnosti (S15E02)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 20 Things to Do Before You're 30 (TV seriál)
Tlc (TV seriál)
2000 Border Cafe (TV seriál)
1999 Up Rising (TV seriál)
1998 Undercover Heart (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace