foto

Dorothea Parton

  • nar. 6.10.1948 (71 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
Lilly Schönauer: Miluji cizince (TV film)
2009 Princezna ze statku 3 (TV film)
2008 O Šípkové Růžence (TV film)
2007 Rozum, či srdce (TV film)
2006 Feine Dame (TV film)
Řeka pravdy (TV film)
2004 Meine schöne Tochter (TV film)
Princezna ze statku (TV film)
2002 Am anderen Ende der Brücke
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
Nichts wie weg (TV film)
2000 Hart im Nehmen (TV film)
1999 Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf Messers Schneide (TV film)
1994 Doktor Mesmer
1992 Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1991 Tatort - Telefongeld (TV film)
1990 Die Erpressung (TV film)
Tatort - Seven Eleven (TV film)
Vierte Mann, Der (TV film)
1989 Tatort - Blinde Angst (TV film)
1988 Tatort - Feuerwerk für eine Leiche (TV film)
1987 Neznámá krajina
Tatort - Atahualpa (TV film)
Tatort - Die offene Rechnung (TV film)
Tatort: Flucht in den Tod (TV film)
1985 Steig aus deinem Luftballon
1984 Weltuntergang (TV film)
1982 Mein Bruder und ich (TV film)

TV seriály

2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
Roda Roda (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky