foto

So-yeon Jang

  • nar. 1980
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Peninsula
2019 Gajeong botongeui yeonae
2018 Sangryoosahui
Sikgu
2017 Jiltueui yeoksa
Sawoleui ggeut
2016 Kvílení
2015 Veterán
2013 Ddo hanaui gajok
2012 Gajoksinema
Hwaiting paemili
2011 Dogani
Hedeu
2010 Žluté moře
2009 19-Nineteen
Kimssi pyoryugi
2008 Jikuyeseo saneun beop
Keurosing
Meotjin haru
2007 Life Track
Motmallineun kyeolhon
2006 Miseuteo robin ggosigi
2005 Naeboosoonhwanseon
Redeu ai
Sarangni
2002 Yok mang
2001 Koyangireul butaghae

TV seriály

2019 Chomyeone saranghamnida (TV seriál)
Jinsimi dadda (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Láska padá z nebe (TV seriál)
Welkeom 2 raipeu (TV seriál)
2018 Big poreseuteu (TV seriál)
Hyungbuoigwa : simjangeul humchin euisadeul (TV seriál)
Mezi kapkami deště (TV seriál)
2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
2016 Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
2015 Maeul : achiaraui bimil (TV seriál)
Poongmooneuro deuleossso (TV seriál)
2014 Milhwe (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2012 Anaeui jagyeog (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky