Reklama

Reklama

Vlak do Busanu 2

  • Jižní Korea Peninsula (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává 4 roky po vypuknutí zombie apokalypsy ve filmu Vlak do Pusanu (2016). Korejský poloostrov je zdevastovaný a bývalý voják Jung-seok (Dong-won Kang), kterému se podařilo uniknout ze zámoří, je pověřen návratem a nečekaným potkáním s přeživšími. (TommyZR)

Videa (3)

Trailer 8

Recenze (104)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film nastartuje s tempem jedničky, ale po první půlhodině zjistíme, že je v mnoha ohledech znatelně horší. Přesto však nemohu pochopit takto špatné hodnocení. Celý film totiž šlape jedničce na paty a je plný dokonalých akčních scén a propracovaného příběhu plného zvratů. Zaří především hlavní hrdina, což je pravděpodobně ten nejsympatičtější korejec, jakého jsem kdy viděl. Mimo to, se mi vážně líbila forma dystopické společnosti vykrelené v tomto díle, neboť záporáci jsou snad ještě nebezpečnější a hnusnější než zombie a svým chováním dokáží zahrát pěkně na city a vy je tak budete nenávidět (což není nikdy na škodu). Oceňuji i zachycení čirého zoufalství přeživších lidí v závislosti na souhru těchto příšerných faktorů působících v jejich městě. Akční scény byly sice skvěle natočené a v drtivé většině mě vážně bavily, ale filmu byly na škodu zdlouhavé honičky s auty po celém okolí. Jako další slabinu však vidím i v dětských hercích, kteří sice vadili méně, ale jejich přítomnost působila tak trochu křečovitě. Závěr jsem si užil, ale happy end zde nepůsobil příliš přirozeně. 75% ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

To je tak, když hrajete Carmagedon a prokládate to koukáním na Šíleného Maxe. To totiž podle mě dělal pan režisér a myslel si jaká by to byla pecka, kdyby to zkombinoval do filmu, jenže je to šílenej patlal ... Jinak si neumím vysvětlit, proč dopadlo pokračování "Vlaku" tak moc špatně. Zlý příběh, zlé efekty, totální chaos. Radši si pustit znova jedničku. 3/10 ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto (ne)pokračovanie VLAKU DO BUSANU sa vydáva iným smerom. Ostávame v hororovom žánri ( skôr v tom dobrodružnejšom ), ale ide o postapo. Čiže po zrútení sa Južnej Kórei vzhľadom na zombie nákazu. Nedá sa napísať, že by film nudil a stále na niečom nefrčal ( zopár dobrých nápadov ), ale opäť premrštená minutáž ( podobne, ako v ,,jedničke´´ ) mu uberá na dynamičnosti. A aby som sa asi po 500stí krát mohol s chuťou opakovať, nie veľmi uznávam šprintérskych nemŕtvych. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Jednička je jeden z nejlepších zombie filmů ever. Takže je tak nějak jasné, že člověk dříve či později sáhne po pokračování. Nevim co to bylo, ale s luxusní jedničkou to nemá nic moc společného... tohle bylo totálně o ničem a 116 minut ztráty času. Dong-won Gang mám ráda, ale tady při výběru trochu přestřelil. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Výrazný "pád" oproti skvelej jednotke. Príbeh by nebol zlý, resp. nie príbeh, ale hlavná myšlienka, keďže to bolo možno na jednu stranu scenára, ale preboha to CGI, WTF? Jazda na autách, ktorá navyše zaberá z filmu dosť stopáže bola fakt že zmrvená ako z videosekvencií hier tak cca 10 rokov dozadu (fyzika, kolízie atď.). Toto ten film neskutočne ťahalo dole, takže aj tie tri hviezdy len tak tak. Škoda. Prvá časť bola fakt malý zázrak, toto na prvej časti parazituje len názvom, nie je to ani taký survival, ani tak technicky dobré a emócie tam síce boli, klamal by som, keby som tvrdil, že nie, ale určite nie tak uveriteľné a silné ako v predchádzajúcom filme. Fakt veľká škoda. Inak by to nebol zlý film, ale kontaktných bojov fakt minimum, tam jednotka doslova kraľovala a ostatné sprasené CGI, keby som nevedel svoje, tak si myslím, že som videl "work in progress" verziu. ()

Galerie (36)

Související novinky

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

27.04.2020

Režisér korejského zombie hitu Vlak do Pusanu z roku 2016 Sang-ho Yeon chystá pro Netflix novou animovaní sérii. Ještě letos by měl režisér přivést do kin pokračování svého zombie hororu pod názvem… (více)

Reklama

Reklama