foto

Ralph Misske

  • nar. 22.9.1959 (61 let)
    Wiesbaden, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Verräter - Tod am Meer (TV film)
2013 Just Married - Hochzeiten zwei (TV film)
2012 Perfektní pár (TV film)
2010 Povinně nezadaný
Schenk mir dein Herz
Um Himmels Willen - Weihnachten unter Palmen (TV film)
2009 Summertime Blues
Woran dein Herz hängt (TV film)
2008 Einmal Toskana und zurück (TV film)
Rudý baron
Schlaflos in Oldenburg (TV film)
Vater aus Liebe (TV film)
2007 Kdo je bez viny? (TV film)
Max Minsky a já
2006 Studené léto (TV film)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
Die Diebin und der General (TV film)
Die Nachrichten (TV film)
Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
Noch einmal lieben (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 Experiment Bootcamp (TV film)
Proti zdi
2003 Adam & Eva
Dann kamst du (TV film)
Gestern gibt es nicht (TV film)
Königskinder (TV film)
Mann gesucht, Liebe gefunden (TV film)
Sitte - Auf gute Nachbarschaft, Die (TV film)
2002 Bouře v srdci (TV film)
Kollaps (TV film)
Solino
2001 Heidi
Zúčtování s minulostí
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
1981 François Villon (TV film)
1979 Revolution in Frankfurt (TV film)

TV seriály

2016 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das Versprechen (E11)
2015 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das verschwundene Kind (E10)
2014 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Falsche Liebe (E09)
2013 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Der Mörder unter uns (E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Klassentreffen (S10E15)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Hlava nehlava (S01E08)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Spiel mit dem Feuer (E07)
2011 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Mord im Watt (E06)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Der Stolz der Familie (E41)
2010 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod im Kloster (E05)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verräter (E39)
Gegen den Strom (E38)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Heimliche Liebe (S03E22)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Reif für die Insel (E05)
Tlusťoch (TV seriál)
Otázka víry (S03E06)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In den Nebel (E37)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Muž v pozadí (S13E07)
2007 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Bis dass der Tod euch scheidet (E02)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Die letzte Prüfung (E09)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Lékařské pochybení (S01E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Fischköppe (S03E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Topstar gesucht! (S05E09)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na mušce (S08E03)
Bella Block (TV seriál)
Das Gegenteil von Liebe (E15)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein leichtfertiges Versprechen (S06E06)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
Der Solist (TV seriál)
In eigener Sache (E04)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Trojice pro život (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Aghet - ein Völkermord (TV film)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky