Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (124)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Úniková hra (2019) dostala svoju halloweenskú a drsnejšiu verziu. V kategórií nenáročných filmov s rozumnou minutážou si tento boj o život splní svoje poslanie. Ano, sú tu nič moc herci a bohužiaľ nevyhnutné klišé, ale hra je rozohraná dostatočne zaujímavo. Miestnosti nehýria kreativitou, ale majú ten správny halloweenský štýl. A čo sa týka tvorcov/správcov "zábavného parku", tak tí predstavujú hlavný klad celého filmu. Fajn záležitosť, ktorá však súboj s už spomínanou Únikovkou prehráva. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mám rád únikovky i strašidelné domy takže každej horor z tohoto prostředí uvítám. " Haunt " je nenáročná hororová vybíjená která nabízí vydařené masky ( i ty pod maskami ) a najde se tu i pár ucházejících gore efektů. Každopádně je to mnohem lepší než loňský " Hell Fest: Park hrůzy ". I tak to ale na víc jak průměr nevidím. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Typický slasher, kde parta teenagerov niekam ide (tu je to strašidelný dom), no a postupne ich zabíja vrah/ vrahovia. Čo to tratí na originalite, naberá úplne niekde inde a to na vrahoch a ich maskách. Tie sú super od začiatku, no keď si ich dajú dole, vyzerajú ešte horšie. Pozerá sa nato dobre, herci fajn a dokonca našim študentom aj fandíte. Gore nič zásadné, popravde tam som skôr sklamaný. Odsýpa to rýchlo a koniec sa zbytočne nenaťahuje. Úplne zbytočné sú flashbacky hlavnej hrdinky na detstvo, našťastie ich však nie je veľa. Celkovo čisté 3* ale jednu prihodím, nakoľko takéto horory veľmi neobľubujem, tento ma však bavil. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

6 teenagerů jde na exkurzi do domu hrůzy kde se, ale vraždí lidi. Problém filmu je v tom, že minimálně 30 minut sledujeme jak procházejí atrakcemi a občas na ně něco vybafne 10 minut tam jen stojí na místě a nic nedělají a zhruba se to rozjede až cca 30 minut před koncem. Ze 4 vražd 3 ani neuvidíme nebo jsou jen náznaky tak si musíme vystačit z vražděním záporáků. Konec je ptákovina jelikož pochybuji, že by to stihla vše tak rychle nachystat a připravit. Dávám 60 procent přičemž film si zaslouží 40, ale 20 přihodím za těch posledních 30 minut a celou scénu v únikové místnosti. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Až se celkem stydím, že mi tohle tak dlouho unikalo, protože Haunt je přesně to, co mám rád. Výborná, napínavá, krvavá teenage variace na Kostku, Saw, Escape Room, Collector a Hellfest, která si bere ze všeho to nejlepší a podává nám příběh, kdy parta mladých jde na Halloween do haunted house, ale tam na ně čeká banda psychopatů převlečených za klauny a pomocí všemožných pastí se je snaží zabít. Nápad je originální, postavy jsou sympatické (což se v zánru často nevidí), záporáci jsou creepy blázni a masky jsou excelentní. Dojde dokonce i na trochu gore a celkově nápady vražd a pastí jsou poměrně svěží a jednoduše zábavné. Co zamrzí je, že ke konci se film trochu utrhne z řetězu, a to ve smyslu logiky, kdy servíruje jeden přešlap za druhým, což trochu kazí výsledný dojem a film působí trochu stupidně, ale jinak si vlastně nemůžu moc stěžovat, protože to byla napínavá jízda od začátku do konce. Kdyby se film udržel i v závěru a/nebo by přinesl nějakou finální pointu jako třešničku, byl bych spokojenější, ale i tak jsou to zasloužené, poutavé čtyři hvězdy s odřenýma ušima. Pro fandy výše zmíněných žánrovek je to téměř povinnost! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)
  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)

Reklama

Reklama