foto

Tyler Christopher

  • nar. 11.11.1972 (46 let)
    Joliet, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 F.R.E.D.I.
Pretty Broken
2017 The Other Mother (TV film)
2011 Shouting Secrets
2009 Raven
2002 One for the Money (TV film)
Žabí muži
2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
Chameleon: Souboj vyvolených (TV film)
Pohřbené lži
Sam's Circus (TV film)
2000 Face the Music
1999 Sumec s fazolovou omáčkou
1997 Common Bonds

TV seriály

2011 The Lying Game (TV seriál)
2006 Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Čáry mladé generace (S08E17) - a.z.
2005 Na Západ (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt před kamerou (S03E08)
JAG (TV seriál)
Rodinné záležitosti (S08E03)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Hrozba z minulosti (S02E14)

Dokumentární

2004 SOAPnet Reveals ABC Soap Secrets (TV film)
Soapography (TV seriál)

TV pořady

2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace