foto

Carmen Phillips

  • nar. 10.1.1937
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 22.9.2002 (65 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Bezstarostná jízda
1967 Games
1966 Don't Worry, We'll Think of a Title
1964 Marnie
1963 The Wheeler Dealers
1962 Convicts 4
Jízda vysočinou
1960 Dannyho jedenáctka
Prosím, nejezte sedmikrásky
Subterraneans, The
1959 Ask Any Girl
It Started with a Kiss
1958 High School Confidential!
Party Girl
Some Came Running

TV seriály

1965 Laredo (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

TV pořady

1964 The Hollywood Palace (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace