Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

"Vánoce v Beverly Hills v Kalifornii. Čas, kdy se každý chová mile, tolerantně a velkoryse." Tak takto začíná tahle kriminální komedie o největší loupeži v historii Las Vegas. Danny Ocean (Frank Sinatra) se rozhodl se svými přáteli, veterány druhé světové války z 82. oddílu výsadkářů, že vybere pět největších kasín v Las Vegas, v Nevadě (Sahara, Riviera, Desert Inn, The Sands, The Flamingo). Každý je mužem na svém místě a se skvělou přípravou a plánem by se neměli čeho obávat. Ale... Jak říká Murphy, očekávané se nestane a neočekávané ano. Takže když nevlastní otec jednoho z nich zjistí, kdo je záhadným lupičem, musí vymyslet, jak se i s lupem dostat z města. A to dříve než na ně přijde policie. (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to místy přece jen trochu utahané a myslel jsem si, že to bude ještě o něco vtipnější. Pokud máte vztah k protagonistům, bude vás to bavit mnohem více. Přesto je to ale celkem dobrá jízda se skvělými postavami, jež jsou nesmírně uvolněné, což rozhodně bylo třeba. Film funguje a pointa je překvapivá, alespoň pokud znáte Soderberghovu verzi. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý film. Jelikož většina herců zde jsou velmi dobří přátelé, sálá z něj úplně domácká a dobová atmosféra. Co na tom, že provedení a příprava loupeže jsou hodně odbyty. Pěkný písničky (a i když si tu Frank žádnou nezazpíval, tak zasvěcenec rozezná melodii Tender Trap), přesvědčivé herecký výkony, inteligentní a konverzačnější humor a hlavně Frank a zbytek Rat Packu to dostatečně vynahrazují. Tenhle film stojí a padá s Rat Packem, protože ve své době to byli nejžádanější muži Ameriky (pokud nebudeme počítat Elvise). Z hodně dialogů je cítit improvizovanost a lehkost (podobně jako když hraje Oldřich Nový nebo Hugo Haas). zajímavé je, že natáčení probíhalo hlavně v raních hodinách, přes den herci spali a večer a v noci měli mnohá vystoupení na místních show. Je jen škoda, že Angie Dickinson nedostala více prostoru, protože vypadá jako moc příjemná ženská (nic ve zlým, ale kam se hrabe Julie Roberts). Shirley MacLane si sem odskočila z natáčení filmu Billy Wildera Apartment a střihla si tu opilou oslavující dívčinu, která líbne Deana Martina a zbaví jej tak na okamžik slov. Není to sice můj nejoblíbenější film s Frankem, ale zatím je asi na druhým místě. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Inu.. snímku nelze upřít povedená atmoféra a silné charismatické osobnosti, jakými Dean Martin a Frank Sinatra bezpochyby byli. Příběhová stránka mě už tolik nepotěšila, občas jsem se nudil, proto tedy dávám pouhé 3*. Co ovšem nemělo chybu, tak to písničky v podání Dean Martina. How lucky can one guy be, I kissed her and she kissed me, Like the fella once said, Ain't that a kick in the head? The room was completely black.... ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Je to nuda, žádná postava nemá tolik prostoru, aby zazářila. Zvraty nejsou snad žádné, až na poslední minutu. A v prvních minutách vás hrozně irituje nějaký rusák s příšerným hraným přízvukem, až jsem to chtěl vypnout. Vše jde hladce, nikdo není proti ničemu a záporáci žadní, až na jednoho slizouna, kterýho snad ani nejde brát vážně. Je známo, že po každém natačecím dnu se herci sešli v Sinatrově casinu Sands, pili do rána a šli zas natáčet, je to vidět. ()

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Straaaaašne dlhé. Aj keď 127 minút nie je až tak vela, pri všetkých tých zbytočných scénach sa to zdá byť večnosť. Smola je, že som videl najprv remake, ktorý je fakt super. Originál z 1960 sa už potom javí ako zlý žart. Ale tak, Sinatra zahral dobre keď vezmem do úvahy akým štýlom sa vtedy herci vo filme prezentovali. Pobavil som sa hlavne pri tom páde elektrického stožiara a následného otvárania trezorov. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Shirley MacLaine natočila své cameo během natáčení filmu Byt (1960). (Kulmon)
  • Rezidence v Beverly Hills, která ve filmu představuje sídlo Spyra Acebose, ve skutečnosti patřila hollywoodskému agentovi Kurtu Fringsovi, manželovi scenáristky Ketti Fringsové. (Mr.Hudson)
  • V úplném závěru filmu je možné zahlédnout pravá jména protagonistů filmu a členů The Rat Pack. Jména Sinatra, Martin, Davis Junior, Lawford a Bishop jsou k vidění na vývěsním štítu hotelu Sands, v němž v tehdejší době skutečně účinkovali. (Aere)

Související novinky

Zemřel herec Henry Silva

Zemřel herec Henry Silva

17.09.2022

V požehnaném věku devadesáti pěti let zemřel americký herec Henry Silva, jenž díky své nezapomenutelné tváři a zejména svým ostře řezaným obličejovým rysům byl fanouškům znám hlavně prostřednictvím… (více)

Gosling a Robbie opět spojí síly

Gosling a Robbie opět spojí síly

20.08.2022

Hvězdy chystané Barbie Margot Robbie (Vlk z Wall Street) a Ryan Gosling (Blade Runner 2049) se znovu shledají. A to vlastně už velmi brzy, Gosling se totiž podle všeho čerstvě upsal chystanému… (více)

Margot Robbie hvězdou nových Dannyho parťáků?

Margot Robbie hvězdou nových Dannyho parťáků?

21.05.2022

Herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl, Focus) se v příštích pár letech nezastaví. Vedle toho, že ji chtějí producenti Pirátů z Karibiku do nového filmu, tak se nyní upsala také rebootu Dannyho… (více)

Reklama

Reklama