foto

Fred Bianconi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Yann Piat, chronique d'un assassinat (TV film)
2011 Jeanne Devère (TV film)
2010 Les Méchantes (TV film)
Libre échange
2008 48 hodin denně
Mitterrand à Vichy (TV film)
2007 Trenhotel (TV film)
2006 Comme deux gouttes d'eau (TV film)
Půjč mi svou ruku
2005 Ils voulaient tuer de Gaulle (TV film)
2001 Les duettistes: Le môme (TV film)

TV seriály

2019 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Le Revers de la médaille - Partie 1 (S06E05)
2018 Un si grand soleil (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S07E10)
Epizoda 5 (S07E05)
2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 11 (S06E11)
Epizoda 10 (S06E10)
Epizoda 9 (S06E09)
další epizody (11)
2014 Interventions (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 10 (S05E10)
další epizody (8)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 10 (S04E10)
další epizody (12)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (12)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Requiem assassin (S06E03)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Totožnost neznámá (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Osudová krása (S10E04)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Au coeur de la loi (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace