foto

Laurence Cormerais

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Une Mort Sans Importance (TV film)
2016 Meurtres à Aix-en-Provence (TV film)
2014 Ça va passer... Mais quand? (TV film)
2011 Zbohatlíci
2010 L'Italien
Pieds nus sur les limaces
2006 Hlavní podezřelý (TV film)
2002 Ďáblové
2001 L'Origine du monde
Sa mère, la pute (TV film)
1999 La nouvelle Ève
Pola X
1998 Louise (Take 2)
À vendre

TV seriály

2019 Léo Mattéï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Le Revers de la médaille - Partie 1 (S06E05)
2017 Aurore (TV seriál)
Requiem (E03)
Úžasná rodina (TV seriál)
La Reconstitution (S14E05)
2014 Jusqu'au dernier (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Caïn (TV seriál)
Duels (S02E07)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Addiction (S02E12)
Tu m'aimeras (S02E11)
Retour à la terre (S02E10)
další epizody (8)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
Quelqu'un de bien (S01E05)
Zlatý poklad (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Fin de partie (S02E06)
Une mort effacée (S02E05)
Profanation (S02E03)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Le Sacrifice (S01E03)
Manipulation - 2ème partie (S01E02)
La Cour des grands (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2007 Foudre (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Vents contraires (S02E07)
2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Dock 13 (TV seriál)
Le tuteur (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky