foto

Farid Larbi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Svobodní
2010 Angèle a Tony
O bozích a lidech
2009 Commis d'office
Prorok
2008 Fortunes (TV film)

TV seriály

2018 Les Innocents (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2012 No Limit (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2011 Julie Lescautová (TV seriál)
Účtování (S20E05)
2009 Fortunes (TV seriál)
2008 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2007 Foudre (TV seriál)
Reportéři (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace