foto

Michaela Rosen

  • nar. 1956
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Liebe verjährt nicht (TV film)
Rosamunde Pilcher: Bouřlivá rána, šťastné konce (TV film)
2017 Neben der Spur – Dein Wille geschehe (TV film)
Svědectví
2016 Neben der Spur - Amnesie (TV film)
Neben der Spur - Todeswunsch (TV film)
2015 Hannas schlafende Hunde
Prokletý ráj (TV film)
2014 Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
2011 Divocí koně (TV film)
IK1 - Turisté v nebezpečí (TV film)
2009 Eine Frage des Vertrauens (TV film)
Kinder des Sturms (TV film)
Moře lásky: Shledání v Eriksbergu (TV film)
Romy (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2006 Bloch - Der Mann im Smoking (TV film)
2005 Die Bluthochzeit
Není nebe nad Afrikou (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Barbarossas Rache (TV film)
Rita da Cascia (TV film)
2003 Láska, láska, láska (TV film)
MA 2412 - Die Staatsdiener
Perfektní život (TV film)
Tatort - Das Böse (TV film)
Treibjagd (TV film)
Z lásky k Tomovi (TV film)
2002 Feiertag
2000 Meine Tochter darf es nie erfahren (TV film)
Tatort - Blaues Blut (TV film)
Touha po Jackovi
Zärtliche Sterne (TV film)
1999 Alphamann: Amok (TV film)
Downhill City
Nic než pravdu
Světlovlasý opičák (TV film)
1998 Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Das Traumschiff - Argentinien (TV film)
1997 Comedian Harmonists
Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
Klassenziel Mord (TV film)
1996 Rache ist süß (TV film)
1995 Alles außer Mord - Das Kuckucksei (TV film)
Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
Schlafes Bruder
Schwarze Tage (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Doktor Mesmer
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
1990 Tatort - Seven Eleven (TV film)
1985 Flucht ohne Ende (TV film)
Steig aus deinem Luftballon
1983 Gläserne Wappen, Das (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1980 Die Reise ins tausendjährige Reich
1979 Berggasse 19 (TV film)
1977 Tu, felix Austria, was du nicht lassen kannst (TV film)

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
Outside In (S02E02)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Správná věc (S02E04)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Alice Leutgeb (S05E01)
Donna Leonová (TV seriál)
Tod zwischen den Zeilen (E23)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Schneewittchen (S09E06)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wohlfühl GmbH (S12E13)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Zur Sache, Lena! (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Sisis Vermächtnis (S04E02)
2007 Lilly Schönauer (TV seriál)
Odbočka ke štěstí (E03)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Blutige Beute (S02E02)
1996 Zwei Brüder (TV seriál)
Der Gassenmörder (E04)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Der Salzbaron (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky