foto

Tobias Langhoff

  • nar. 28.11.1962 (58 let)
    Brandenburg an der Havel, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lychen 92 (studentský film)
2019 Mall
2015 Der Sturmgeselle Sokrates (TV film)
Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
Místo činu - Berlín: Žíravina (TV film)
2012 Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
2011 Tatort - Das Dorf (TV film)
2006 Robin Pilcher: Na druhé straně oceánu (TV film)
2005 Láska pod africkým sluncem (TV film)
2004 Hunger auf Leben (TV film)
2003 Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
2002 Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
2000 Der Kardinal - Der Preis der Liebe (TV film)
1998 Feuerreiter
Irrlichter
Jagdsaison (TV film)
Místa ve městech
1997 Berlín - Moskva (TV film)
1996 Ein Bernhardiner namens Möpschen
Lieber Liebe (TV film)
1995 Bohai, Bohau (TV film)
Küß mich!
1990 Nathan der Weise (TV film)
1989 Brauchbarer Mann, Ein
Narrenweisheit (TV film)
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)

TV seriály

2018 Zaprodaní bance (TV seriál)
Die Höhle des Löwen (S01E06)
Die härteste Währung (S01E05)
Alte Schulden (S01E04)
další epizody (4)
2009 Flemming (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Recht auf Leben (S07E38)
Kobra 11 (TV seriál)
Za každou cenu (S08E14)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Komisař Rex (TV seriál)
Paprsky pomsty (S07E10)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Sekunden der Ewigkeit (S03E04)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1994 Správná dvojka (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deutschlandspiel (TV film)

Divadelní záznam

1989 Egmont (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky