foto

Martin Maria Abram

  • nar. 9.5.1948 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
2015 Elser - mohl změnit svět
2010 Der Atem des Himmels
Die Route (TV film)
Jeder Mensch braucht ein Geheimnis (TV film)
Svatá země tyrolská
2008 Beste Gegend
2007 Polizeiruf 110 - Jenseits (TV film)
Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
2005 Mathilde liebt (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
2003 Schwabenkinder (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
1997 Ein Rucksack voller Lügen
1994 Leni (TV film)
1993 Prinzenbad
1992 Schlag dein Tier (studentský film)
1991 ...bis Montagmorgen (TV film)
Freispiel
1990 Das Serbische Mädchen
Ministranten, Die
1989 Atem, Der
Erdenschwer
Follow Me
1987 Minipli (TV film)
1986 Walsche, Die (TV film)
1982 Glück beim Händewaschen, Das
1971 Mortadela

TV seriály

2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Dáma z Berlína (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Akta Medicejů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky