foto

William Challee

  • nar. 6.4.1904
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 11.3.1989 (84 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Dynasty (TV film)
Od dvanácti do tří
1974 Moonchild
1972 Irish Whiskey Rebellion
Velká Northfieldská loupež
1971 Zachariah
1970 Malé životní etudy
1967 Winchester '73 (TV film)
1966 Billy the Kid versus Dracula
1965 Cincinnati Kid
Joy in the Morning
Nightmare in the Sun
1964 Sedm květnových dní
1963 Hook, The
1962 Všechno se hroutí
War Hunt
1960 Cimarron
Noose for a Gunman
One Foot in Hell
The Plunderers
Toby Tyler
1959 Příběh z titulní strany
The Sound And The Fury
1958 Saddle the Wind
Twilight for the Gods
1957 Calypso Heat Wave
Raintree County
1956 The Desperados Are in Town
1955 Chicago Syndicate
Muž bez hvězdy
1954 Příběh Glenna Millera
1952 The Big Trees
This Woman Is Dangerous
1951 On Dangerous Ground
The Whip Hand
1950 Gambling House
Outrage
1949 Port of New York
Reign of Terror
1948 Another Part of the Forest
Beyond Glory
Síla zla
Tap Roots
1947 Bumerang
Desperate
Moře trávy
The Guilt of Janet Ames
1946 Deadline at Dawn
From This Day Forward
Miss Susie Slagle's
Nocturne
Swamp Fire
Tokyo Rose
Without Reservations
1945 A Song to Remember
Counter-Attack
God Is My Co-Pilot
Zbraň v jeho ruce
1944 Dny slávy
Easy Life
Nic než osamělé srdce
Sedmý kříž
The Story of Dr. Wassell
1943 Směr Tokio
1939 ...One Third of a Nation...

TV seriály

1974 Movin' On (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
The Investigator (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Front Page Detective (TV seriál)
Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace