foto

Alexandra Schalaudek

  • nar. 2.9.1975 (43 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Sonnenwende (TV film)
2015 Nesmělý svůdník
2014 Sternstunde ihres Lebens (TV film)
2012 Eine Frau verschwindet (TV film)
2011 Rosamunde Pilcherová: Cesta za štěstím (TV film)
2010 Hochzeitspolka
2009 Roztoužená srdce (TV film)
2008 In letzter Sekunde (TV film)
Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
Zweier ohne
2007 Zamilované léto (TV film)
2006 Cornwallská romance (TV film)
2005 Das Leben der Philosophen (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
2002 Doppelter Einsatz: Langer Samstag (TV film)
Froschkönig (TV film)
Tatort - 1000 Tode (TV film)
2001 Lammbock - Alles in Handarbeit
Polizeiruf 110 - Jugendwahn (TV film)
Wunde, Die (TV film)
2000 Der Kuß meiner Schwester (TV film)
Lava
1999 You're Dead...
1990 Land in Sicht

TV seriály

2015 Armans Geheimnis (TV seriál)
… und dann noch Paula (TV seriál)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tod eines Roadies (S03E12)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Pomatený případ (S04E09)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Sport ist Mord (E03)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Die Zeugin (S03E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace