foto

Anthony Howell

  • nar. 27.7.1971 (48 let)
    Lake District, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 National Theatre Live: King Lear (divadelní záznam)
Onyx, los reyes del grial
2015 Dáma ve zlatém
2012 Dračí doupě 3 - Kniha děsivé temnoty (TV film)
2011 Hadley TK-421
2005 Slavery Business: Sugar Dynasty, The (TV film)
2004 Hawking (TV film)
2003 To druhé Boleynovic děvče (TV film)

TV seriály

2019 Alien: Isolation (TV seriál)
Luther (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Soudný den (S01E04)
Dóm a domicil (S01E02)
2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Calm Before the Storm (E09)
Saviour Day (E08)
What Happens to Idiots (E04)
Bez hranic (TV seriál)
Lost and Found (S03E07)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Shetland (TV seriál)
Blue Lightning: Part 2 (S02E06)
Blue Lightning: Part 1 (S02E05)
2013 Drákula (TV seriál)
Kupčení s osudem (E03)
Závan síry (E02)
Krev znamená život (E01)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Posed (S07E03)
Ruský dům (S07E01)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
Zlomené duše (S06E02)
Plán útoku (S06E01)
2007 Foylova válka (TV seriál)
Oběti války (S05E02)
Pochmurný prosinec (S05E01)
2006 Foylova válka (TV seriál)
Zlá krev (S04E02)
Invaze (S04E01)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
Boj, vedený v polích (S03E03)
Nepřítel dští oheň (S03E02)
další epizody (4)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Zašívárna (S02E04)
Taktické cvičení (S02E03)
Jeden z hrstky pilotů (S02E02)
další epizody (4)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Den orla (S01E04)
Lekce vraždění (S01E03)
Bílé pírko (S01E02)
další epizody (4)
Helen West (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 Swallow (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2005 Šifra Agathy Christie (TV film)
2003 Příběh country (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zápas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace