foto

Anthony Howell

  • nar. 27.7.1971 (46 let)
    Lake District, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dáma ve zlatém
2012 Dračí doupě 3 - Kniha děsivé temnoty (TV film)
2011 Hadley TK-421
2005 Slavery Business: Sugar Dynasty, The (TV film)
2004 Hawking (TV film)
2003 To druhé Boleynovic děvče (TV film)

TV seriály

2016 Medici: Masters of Florence (TV seriál)
Judgement Day (E04)
The Dome and the Domicile (E02)
2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
Lost and Found (S03E07)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Shetland (TV seriál)
Blue Lightning: Part 2 (S02E06)
Blue Lightning: Part 1 (S02E05)
2013 Drákula (TV seriál)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Helen West (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 Swallow (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2005 Šifra Agathy Christie (TV film)
2003 Příběh country (TV seriál)

TV pořady

2004 Zápas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace