Reklama

Reklama

Jak zachránit draka

  • Španělsko Guardiana de dragones (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve starověké Číně byli draci a lidé přáteli, ale lidská chamtivost ukončila jejich spojenectví a tato kouzelná stvoření se stala kořistí. Posledního z nich teď drží v zajetí krutý císař. Jednoho dne krmení drakovi přinese malá sirota jménem Ping a brzy se ukáže, že ona je tou vyvolenou, která jediná ho může zachránit. Na jejich cestě za svobodou je pronásleduje zlý čaroděj a lovec draků. Tito nepravděpodobní spojenci se však musí naučit pomáhat si a chápat jeden druhého. Aby přežili a Ping splnila své poslání, musí najít odvahu, o které nikdy nevěděla. Už nemůže být tím bázlivým, plachým sirotkem, jakým bývala kdysi. Stala se z ní opravdická hrdinka, která musí zachránit draka. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (8)

Tomino_DIY23 

všechny recenze uživatele

Některé nápady jsou opravdu pěkné, ale jinak je to scénářem a hlavně dramaturgií chaos. Není to vlastně pohádka, spíš moderně vyprávěná legenda se vší surovostí a epickými hrdiny, do které byly přidány prvky nutné pro současné animáky (zvířecí parťák, humor, blockbusterová akce), bohužel to je moc na sílu a nefunguje to. Nejslabší je ale fakticky scénář, čekejte tedy nelogické odbočky, několik konců a nepochopitelné motivace, což někdo mylně považuje za nedořečenost. Jako bonus si navíc přidejte lehké koření lidově demokratické propagandy… ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Co se stane , když zkombinujete Jak Vycvičit Draka + Rayu a Draka + Dračí srdce  ? Vznikne Jak zachránit draka  tak, že tu máme holku co zachraňuje vejce draka a pomáhá jí poslední drak na světě. Aby to nebylo tak snadné tak ona má nadpřirozené schopnosti a jde po ní jak císař tak nějaký chlápek co je ani nevím co asi nekromant. Animace je dobrá příběh v pohodě bohužel ke konci tomu dochází dech kupí se tam sračky (Celou dobu neumí čchi na konci je z ní hotová mistryně světa, Ze záporáka je z ničeho nic satan nevíme proč ) a hodně věcí se nevysvětilo (Pokud byla tak op už od začátku proč nezachránila tu dračici svině sobecká. Zachránila na konci toho draka nebo ne? Pořád tam vykřikuje, že nebude otrok, ale co jí bránilo z tama odejít, když pak toho tlusťocha zatkli?). P.s. tenhle animák má minimálně 4 falešné smrti ani si nedali s tím práci to využít ke svému prospěchu třeba ta s tím šípem je tak okatá až to bolí   60 procent ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Číňané dokáží také natočit pěkný animovaný snímek. K drakům a jejich magii mají co sdělit přece jen výrazně více než celý západ dohromady. S útlocitností nebo přecitlivělostí některých dětí si hlavu nelámou... ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Absolutní čistá nádhera. Animák, který spoustu věcí nedořekne (původ hlavní hrdinky) a nevysvětlí (schopnosti a vazby strážců, jejich vztahy s draky), divák si musí všímat, co se děje a co se postavám odehrálo v hlavě. Vydržela u toho milovnice všech ženských hrdinek (nepřekvapivě) i malý neklid ( šokující), líbilo se to oběma. Poetické, líbezné, nepřeslazené. Užijí si to dospělí i chytré děti. ()

baner 

všechny recenze uživatele

Ako zachranit draka - pri pozeraní na tento animak som mal vela x pocit ze sa píše rok 2010. Animácia je slabšia. Keď postavy chodili, mal som pocit, že pohyb je trhaný….a nie raz… Sú tam aj pekne momenty animačne a aj slabšie. Dej, moja 5 ročná dcéra skoro zaspala. Celá rozprávka postráda detský, zábavný prvok. Pritom Rayu a posledného draka miluje. A pre mňa to bolo miestami tiež roztiahnuté.  Tak som zvedavý, aké budú recenzie iné. Dabing ok :) Dávam 50% a 10 plus kvôli vajíčku. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama