foto

Matteo Zingales

  • nar. 28.10.1980 (40 let)
    Roma, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 I Met a Girl
2018 451 stupňů Fahrenheita (TV film)
2017 Australia Day
2016 Fish with Legs
2015 One Smart Fellow
2014 99 Homes
Schapelle (TV film)
2012 Devil's Dust (TV film)
Not Suitable for Children
Čokoládové pokušení (TV film)
2011 The Hunter
2010 Láska a nedůvěra

TV seriály

2021 Bump (TV seriál)
Matrescence (E10)
All Happy Families (E09)
The Strange Situation (E08)
další epizody (10)
Harrow (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2020 Zrušeno (TV seriál)
Mystery Road: The Series (TV seriál)
What You Do Now (S02E06)
To Live with the Living (S02E05)
Broken (S02E04)
další epizody (6)
2019 Five Bedrooms (TV seriál)
One Bid (S01E08)
Four Meats (S01E07)
Fifty Years (S01E06)
další epizody (8)
Total Control (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Harrow (TV seriál)
Pater Familias (S02E10)
Facilis Descensus (S02E09)
Sub Silentio (S02E08)
další epizody (10)
2018 Harrow (TV seriál)
Mens Rea (S01E10)
Lex Talionis (S01E09)
Peccata Patrisi (S01E08)
další epizody (10)
Mystery Road: The Series (TV seriál)
The Truth (S01E06)
The Waterhole (S01E05)
Silence (S01E04)
další epizody (6)
Příliv sirén (TV seriál)
Královnin nůž (E08)
Proroctví (E07)
Oddanost (E06)
další epizody (8)
2017 Wake in Fright (TV seriál)
2016 Případ Kettering (TV seriál)
Návrat (E08)
Šílenství (E07)
Roy (E06)
další epizody (7)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Daughter (S02E05)
The Detective (S02E04)
The Husband (S02E02)
další epizody (4)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Lež (S01E10)
Matka (S01E09)
Syn (S01E08)
další epizody (10)
2014 Secrets & Lies (TV seriál)
2013 Better Man (TV seriál)
Camp (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)
Tricky Business (TV seriál)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Dokumentární

2020 Addicted Australia (TV seriál)
2018 How 'Mad' Are You? (TV seriál)
2014 The Embassy (TV seriál)
The Lost Aviator
2012 Závodník tělem i duší

TV pořady

2014 Black Comedy (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2015 One Smart Fellow

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky