Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Momentálně díky Twilight sáze extrémně populární Robert Pattinson a stejně tak známí Sam Worthington z Avatara, James Franco, Amy Adamsová či oscarový Robert Downey Jr. se sešli při tvorbě snímku složeného z pěti krátkých filmových povídek. Jeho tématem není nic jiného než nejkrásnější nemoc světa, tedy láska. A pochopitelně i způsoby, kterak se se všemi jejími tvářemi člověk může a často musí vypořádat. V prvním fragmentu nazvaném Summer House, který natočila britská režisérka Daisy Giliová, přichází Pattinson coby osmnáctiletý mladík Richard, který svou nevěrou zapříčinil rozpad vztahu s mladší Jane, ale nyní doufá v její návrat. Ona se ale zatím vydává svou vlastní cestou. Druhý krátký film se jmenuje Blue Poles, je australský a hlavní hvězdou v něm je Sam Worthington, který zde hraje mladého farmáře Milese v polovině 70. let. Na cestě do města ho stopne pohledná dívka, která díky přečtení pár řádek v jeho deníku konečně pochopí, co chce od života. Třetí filmová povídka byla pojmenována Grasshopper a ze Spider-Mana známý James Franco v ní ztělesňuje mladíka, který není schopen překonat svůj strach ze světa, a proto se raději před lidmi schovává ve stínu počítačové komunikace a moderních médií. Příběh číslo čtyři s názvem Pennies pak na dva Oscary nominovanou Amy Adamsovou představuje v úloze mladé svobodné matky, kterou k lásce k jejímu dítěti musí přivést až šok, který by žádný rodič nikdy nechtěl zažít. A milovníci známých tváří, ale také automobilů si nepochybně vychutnají komediální kraťas Auto Motives, v němž Robert Downey Jr. glosuje vztah lidí k jejich nablýskaným miláčkům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

kristynca 

všechny recenze uživatele

Čím víc pruhů, tím víc adidas... to je ale obsazeníčko, co? Jde o soubor pěti krátkometrážních filmů, proto když napíšu, že se tam polovina z nich jen mihla, tak to vcelku přesně vyjádří tu časovou jednotku :-). Navíc každý z těch filmů byl natočen v jiném roce a název "Love & Distrust" je kravina, která jen rádoby spojuje neslučitelné. No nic, takhle se dělá business... Jediné co stojí za zmínku je "Grasshopper" s Jamesem Francem, jinak je to bída. ()

Sukdolakus7 

všechny recenze uživatele

Láska a nedůvěra je jednoznačně jeden z nejhorších "filmů", kterej jsem kdy viděl. Připadá mi, a to píšu bez špetky nadsázky, jako bych sledoval hollywoodskou "romantickou" parodii na Věřte nevěřte, jejíž tvůrci se během natáčení vypořádávali s kolektivní mozkovou mrtvicí. Dokáže mi, prosím, někdo vysvětlit, jakým způsobem se tolik známých tváří ocitlo v tak extrémně nefunkčním filmu? Nabízí se pouze dvě racionální vysvětlení. Buď se jedná o rodinnej projekt iluminátů, přičemž Robert Downey Jr., Amy Adams, Robert Pattinson, James Franco, James Cameron, Octavia Spencer, Melissa McCarthy, Sam Worthington a další mají VIP členství, nebo se režiséři prostě uchýlili k hromadnýmu vydírání a pod hrozbou smrti byli všichni herci přinucený, aby si v jejich nebetyčný sračce zahráli. Na dark webu jsem se dočetl, že v tomhle americkým klenotu měli hrát i Brittany Murphy a Patrick Swayze. Už docela chápu, že odmítli a radši to předčasně zabalili. ()

Reklama

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že jdete pěškobusem na bus, žvejkáte si orbitku a z pecek vám duní Ewa Farná a její "Měls mě vůbec rád". A přesně podobně nudnou scénu prezentuje film inkriminovaných pětadvacet minut. Filmuchtivý divák trpělivě kouká a kouká a nakonec ho tohle honění se za skrytou kvalitou unaví a jde o dům dá. Intelektuálům a honičům se za nestádností vřele doporučuji! odpad! ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Jak je psáno, tak se film skládá z 5 povídek, dovolil bych si ohodnotit každou povídku zvláš't. První povídka s Robertem Pattinsonem stejně jako druhá se Samem Worthingtonem je nuda, je to o ničem, takže odpad. Poslední povídka mimojiné s Robertem Downey jr. a Jamesem Cameronem je totální zmatek a guláš, tudíž zase o ničem a tudíž zase odpad. Čtvrtá povídka s Amy Adams je o něco málo lepší, je to jeden pracovní den ze života servírky, trochu ulítlý a divný a s dost šáhlým koncem, no to bych viděl tak na jednu hvězdu. Jediná opravdu dobrá povídka je ta přesně uprostřed s Jamesem Francem, setkání manažera s dívkou s nahnutým osudem byl velice zajímavý, tudíž za 4 hvězdy. Celkově dávám jednu hvězdu, ale nechápu co se těmito povídkami pohromadě snažil někdo říct ??? ()

Johanita 

všechny recenze uživatele

Tak to byla pořádná slátanina! A kde je to romantický? (1) The Summer House - nuda bez nápadu a bez konce. Herci zcela splynuli s pozadím, stejně jako "děj" povídky. (2) Blue Poles - takové nijaké, prvoplánové... Achich ouvej. (3) Grasshopper - drsné, docela zajímavé. Možná až příliš šokující. A taky nechápu, kde je ten "mladík, co se schovává za počítačové komunikace..." Eh? (4) Pennies - na chvíli jsem tam viděla Jima Jarmusze, a za pár minut se to proměnilo v bláznivý rádoby vtipný úlet. Tahle byla asi nejhorší! (5) Auto Motives - po těch prvních čtyřech už jsem ani neměla chuť to dokoukat a musela jsem se pořádně přemáhat. No nakonec tahle nebyla tak hrozná a vysloužila této hrůze jednu hvězdičku ("Hey, think about me for Spider-man!" hehe :-) ) Jo, a nejhorší je ta znělka mezi jednotlivými povídkami ve stylu "Věřte-nevěřte". ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama