foto

Jochen Striebeck

  • nar. 7.5.1942 (78 let)
    Schneidemühl, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Die Einsamkeit des Jägers (studentský film)
2011 Princezna Lillifee a jednorožec
2010 Der Mauerschütze (TV film)
2008 Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
Měsíční medvídek a jeho kamarádi
2007 Gegenüber
2006 Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
2004 Krásná nevěsta v černém (TV film)
Moře lásky: Návrat ztracené dcery (TV film)
2003 Rosenstrasse
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
1999 Midsommar Stories (studentský film)
1996 Mýlit se je chlapské
1988 Die Beute (TV film)
1986 Místo činu - Černý víkend (TV film)
1985 Nachtgelächter
1983 Heller Wahn
Lucie, postrach ulice
1982 Schwarz-Rot-Gold - Alles in Butter (TV film)
1978 Adoptionen (TV film)
1977 Notwehr (TV film)
1975 Revolte im Erziehungshaus (TV film)
1972 Die Promotionsfeier (TV film)
1967 Der Schpunz (TV film)
1965 Die Verfolgung und Ermordung Jean Paul Marats (TV film)

TV seriály

2020 Der letzte Wille (TV seriál)
2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Der kalte Tod (E02)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wenn alles zerbricht (E13)
2007 Měsíční medvídek (TV seriál)
2006 V podezření (TV seriál)
Atemlos (E07)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Strom přání (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Sladké pokušení (S10E03)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Schmölderův sen (S05E15)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
CQ 371 (S03E05)
1986 Wächter, Die (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Heimat unter Strom - vyp.

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky