foto

Alexander Lutz

  • nar. 1964
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vraždy u jezera: Tichá voda (TV film)
2013 Kommissarin Lucas - Bittere Pillen (TV film)
Kommissarin Lucas - Lovergirl (TV film)
2012 Donna Leon - Schöner Schein (TV film)
Kommissarin Lucas - Bombenstimmung (TV film)
Kommissarin Lucas - Die sieben Gesichter der Furcht (TV film)
2011 Kommissarin Lucas - Am Ende muss Glück sein (TV film)
Kommissarin Lucas - Gierig (TV film)
2010 Kommissarin Lucas - Aus der Bahn (TV film)
Kommissarin Lucas - Spurlos (TV film)
Kommissarin Lucas - Wenn alles zerbricht (TV film)
2009 Kommissarin Lucas - Vergessen und vergeben (TV film)
Smrt z hlubin (TV film)
2008 Kommissarin Lucas - Der schwarze Mann (TV film)
Kommissarin Lucas - Wut im Bauch (TV film)
2007 Kommissarin Lucas - Das Totenschiff (TV film)
Kommissarin Lucas - German Angst (TV film)
Královna růží (TV film)
2006 Im Himmel schreibt man Liebe anders (TV film)
Kommissarin Lucas - Das Verhör (TV film)
Kommissarin Lucas - Skizze einer Toten (TV film)
Loď snů - Singapur a Bali (TV film)
Láska má křídla (TV film)
Ohrfeige, Die (TV film)
2005 Tunel smrti (TV film)
2004 Doktor ve Wachau (TV film)
Hotel snů: Mauritius (TV film)
Kommissarin Lucas - Vergangene Sünden (TV film)
Kommissarin Lucas - Vertrauen bis zuletzt (TV film)
Moře lásky: Vítr nad skalisky (TV film)
2003 Hlasy minulosti (TV film)
Kommissarin Lucas - Die blaue Blume (TV film)
2002 Big Ben - Závěrečný hvizd (TV film)
Froschkönig (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ctihodná společnost (TV film)
Santa Claudia (TV film)
2001 Odejdi a vrať se (TV film)
Osobní trenér (TV film)
Showdown
Wambo (TV film)
Zůstaneme spolu (TV film)
2000 Tatort - Passion (TV film)
1998 Hinterholz 8
Liselotte (TV film)
1997 Bernhardiner & Katz (TV film)
Die Bräute (TV film)
1996 Der See
1992 Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam)
1988 Sohn aus gutem Hause, Ein

TV seriály

2014 Dr. Klein (TV seriál)
Rausch (S01E09)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Die Falle (E13)
Kindeswohl (E11)
Späte Rache (E10)
další epizody (8)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Tschuschen:Power (TV seriál)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Chlapi jsou dobytci! (S01E01)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2006 La freccia nera (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Přátelství (S10E16)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Biester, Die (TV seriál)
Donna Leon (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Wolfgang A. Mozart (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace