foto

Alexander Lutz

  • nar. 1964
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Smrt z hlubin (TV film)
2007 Královna růží (TV film)
2006 Im Himmel schreibt man Liebe anders (TV film)
Loď snů - Singapur a Bali (TV film)
Ohrfeige, Die (TV film)
2005 Tunel smrti (TV film)
2004 Moře lásky: Vítr nad skalisky (TV film)
2003 Hlasy minulosti (TV film)
2002 Froschkönig (TV film)
Santa Claudia (TV film)
2001 Odejdi a vrať se (TV film)
Osobní trenér (TV film)
Showdown
Wambo (TV film)
Zůstaneme spolu (TV film)
2000 Tatort - Passion (TV film)
1998 Hinterholz 8
Liselotte (TV film)
1997 Bernhardiner & Katz (TV film)
Die Bräute (TV film)
1996 Der See
1988 Sohn aus gutem Hause, Ein

TV seriály

2016 Vraždy u jezera (TV seriál)
Tichá voda (E03)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Lara K. (S10E12)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Rausch (S01E09)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Die Falle (E13)
Kindeswohl (E11)
Späte Rache (E10)
další epizody (8)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bittere Pillen (E19)
Lovergirl (E18)
2012 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bombenstimmung (E17)
Die sieben Gesichter der Furcht (E16)
Donna Leonová (TV seriál)
Schöner Schein (E18)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Tür an Tür (S07E03)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Gierig (E15)
Am Ende muss Glück sein (E14)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wenn alles zerbricht (E13)
Spurlos (E12)
Aus der Bahn (E11)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
tschuschen:power (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergessen und vergeben (E10)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Chlapi jsou dobytci! (S01E01)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der schwarze Mann (E09)
Wut im Bauch (E08)
2007 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Totenschiff (E07)
German Angst (E06)
2006 La freccia nera (TV seriál)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska má křídla (E02)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Skizze einer Toten (E05)
Das Verhör (E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Přátelství (S10E16)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Blutige Spur (S01E08)
2004 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor ve Wachau (S01E03)
Hotel snů (TV seriál)
Mauritius (E02)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vertrauen bis zuletzt (E03)
Vergangene Sünden (E02)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Mohn Amour (S04E10)
2002 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ctihodná společnost (E11)
Big Ben (TV seriál)
Závěrečný hvizd (S08E02)
2001 Die Biester (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Wolfgang A. Mozart (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Divadelní záznam

1992 Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky