foto

Henry van Lyck

  • nar. 15.1.1941 (78 let)
    Köln, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Tatort - Der Polizistinnenmörder (TV film)
2006 Glück auf vier Rädern (TV film)
Wer entführt meine Frau? (TV film)
2005 Andersrum (TV film)
Místo činu - Vánice (TV film)
2004 Big Ben - Válka hvězd (TV film)
Marga Engel gibt nicht auf (TV film)
Rosamunde Pilcher: Pouto lásky (TV film)
2002 Wolffs Revier: Sport ist Mord (TV film)
1997 Big Ben - Hledá se tělo (TV film)
1994 Zwei Brüder (TV film)
1993 Tschau Tscharlie (TV film)
1991 Stein und Bein (TV film)
1990 Liebe und Maloche (TV film)
1988 Angriff, Der
Die Beute (TV film)
Goldjunge
Místo činu - Samovazba (TV film)
1987 Hepčí
Mädchen mit den Feuerzeugen, Das
1985 Formel Eins Film, Der
Gesucht: Urlaubsbekanntschaften, männlich (TV film)
1984 Mit mir nicht, du Knallkopp
1980 Tatort - Der gelbe Unterrock (TV film)
1979 Tatort - Mitternacht, oder kurz danach (TV film)
Wehe, wenn Schwarzenbeck kommt
1976 Einöd (TV film)
Rána z milosti
1975 Depressionen (TV film)
Ztracená čest Kateřiny Blumové
1974 Hau drauf, Kleiner
Každý pro sebe a bůh proti všem
Ulla oder Die Flucht in die schwarzen Wälder (TV film)
1973 Kopf oder Zahl
1972 Ohne Nachsicht
Sternschnuppe (TV film)
1971 Komm in die Wanne, Schätzchen
Zu dumm zum...
1970 Das Bastardzeichen (TV film)
Der Bettenstudent oder Was mach' ich mit den Mädchen?
Fleißigen Bienen vom Fröhlichen Bock, Die
Mädchen mit Gewalt
Nicht fummeln, Liebling
Rote Sonne
1969 April - April
1968 Bengelchen liebt kreuz und quer
K věci, miláčku
Match (TV film)
Signál k životu
1966 Pontius Pilatus (TV film)
1963 Barras heute
1962 Schneewittchen und die sieben Gaukler
Waldrausch
1961 Der Teufel spielte Balalaika
Freddy und der Millionär

TV seriály

2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Regina auf den Stufen (TV seriál)
Solange es gutgeht (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Wer erschoss Boro? (TV seriál)
1986 Reschkes großer Dreh (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
Der Fahnder (TV seriál)
Franz Xaver Brunnmayr (TV seriál)
1983 Köberle kommt (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 Heidi (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1965 Die Schlüssel (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Die sanfte Tour (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Dokumentární

1962 Parallelstrasse, Die

Režijní filmografie

Filmy

1971 Zu dumm zum...

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Zu dumm zum...

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace