foto

Woo-seong Kam

  • nar. 1.10.1970 (49 let)
    Okcheon County, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mubeobja
2007 Nae sarang
Ssonda
2005 Gan keun gajok
Wangui namja
2004 Al pointeu
Geomi sup
2002 Gyeolhoneun michinjishida

TV seriály

2019 Barami boonda (TV seriál)
2018 Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
2014 Nae saengae bomnal (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
2006 Yeonae shidae (TV seriál)
2002 Hyunjungah saranghae (TV seriál)
2000 Medikeol senteo (TV seriál)
눈으로 말해요 (TV seriál)
1999 Saranghae dangsineul (TV seriál)
1998 Baramui norae (TV seriál)
Sujupeunyeonin (TV seriál)
1997 San (TV seriál)
Yae gam (TV seriál)
1993 Pokpungui gyejeol (TV seriál)
1990 Woorideului cheonguk (TV seriál)