foto

Christian Goebel

  • nar. 14.8.1959 (60 let)
    Bochum, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inga Lindström: Láska nebeská (TV film)
2017 Tatort - Fangschuss (TV film)
2016 Voicemail (studentský film)
2015 Svatební tajemství (TV film)
2012 Osudový střet (TV film)
2011 Homevideo (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
The Theatre Bizarre
2010 Im Dschungel (TV film)
Polizeiruf 110 - Fremde im Spiegel (TV film)
Tatort - Schön ist anders (TV film)
2009 Gutes Wetter für einen Luftangriff
Místo činu: Kolín - Pokání (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2008 Inga Lindström: Hanna a její narozeniny (TV film)
Ztraceni v hlubinách (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2006 Mr. Nanny - Ein Mann für Mama (TV film)
Tatort - Liebe macht blind (TV film)
2003 Jean Moulin, une affaire française (TV film)
Polizeiruf 110 - Mama kommt bald wieder (TV film)
Tatort - 3 x schwarzer Kater (TV film)
2002 Jen vážně (TV film)
2001 Hledám tátu (TV film)
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
1999 Paul a Clara (TV film)
1992 Die Tigerin

TV seriály

2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Klippensprünge (S21E14)
Aufgeben verboten (S21E13)
2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Elvis lebt (S01E07)
2015 Dengler (TV seriál)
Die letzte Flucht (E01)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Sumpf (S12E24)
Kobra 11 (TV seriál)
Obchod s dětmi (S17E09)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Zeď v hlavě (S03E07)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
2006 Červené růže (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Vater gesucht (S03E18)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Voll Stoff (S06E13)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen die Zeit (S01E10)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
Wilsberg (TV seriál)
Schuld und Sünde (E13)
2003 Das Büro (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Křest ohněm (S07E01)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Boomtown Berlin (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Ulice Berlína (TV seriál)
Alleingang (S01E04)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky