foto

Vanessa Lee Chester

  • nar. 2.7.1984 (33 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vanessa Lee Chester se narodila 2. července 1984 v USA. Je americká televizní a filmová herečka. Ve filmové branži je aktivní od roku 1993. Její nejznámější rolí zůstává nejspíš role Kelly (dcery matematika Iana Malcolma) ve filmu Stevena Spielberga Ztracený svět: Jurský park (1997). Mezi další filmy, ve kterých hrála, patří například Malá princezna (1995) nebo Znovu 17 (2009). V současnosti však hraje spíše v amerických televizních seriálech (Family Law, Justice atd.)

Byla nominována na Saturn Award (Ztracený svět: Jurský park), Image Award (Ztracený svět: Jurský park), Young Artist Award (Malá princezna). Získala cenu Young Artist Award za nejlepší výkon ve filmu Špionka Harrient. Má mladšího bratra Kevina a na univerzitě v Jiižní Kalifornii vystudovala bakaláře v oboru podnikání.

w_laura

Herecká filmografie

Filmy

2014 Costume Shop, The
2008 Nejtajnější přání
2000 Sestra z divné planety (TV film)
1999 Taková normální holka
1997 Ztracený svět: Jurský park
1996 Špionka Harriet
1995 Malá princezna
1993 CB4: Cesta ke slávě

TV seriály

2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Cliffhanger (S01E21)
2013 Welcome to Sanditon (TV seriál)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Podzim rozchodů (S08E05)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)

Dokumentární

2001 Beyond Jurassic Park

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace