foto

Rowena Cooper

  • nar. 1935

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Inspektor Rebus II.- Černá kniha (TV film)
2005 Born with Two Mothers (TV film)
2003 Stav mysli (TV film)
2002 A Is for Acid (TV film)
2000 Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
1998 Jinnah
1997 Dark Blue Perfume (TV film)
Fixlování
Our Boy (TV film)
1995 Prisoners in Time (TV film)
1993 Foreign Affairs (TV film)
Hlavní podezřelý: Divné chutě (TV film)
1991 Heading Home (TV film)
Secret Friends
Tell Me That You Love Me (TV film)
1990 Amongst Barbarians
Winslow Boy, The (TV film)
1989 Blore M.P. (TV film)
1987 Have His Carcase (TV film)
Lord Peter Wimsey (TV film)
1984 Malá bubenice
1983 Henry VI, Part Three (TV film)
Richard III. (TV film)
1982 Inside the Third Reich (TV film)
1981 Memoirs of a Survivor
1978 The Girl Who Walked Quickly (TV film)
1973 Only Make Believe (TV film)
1962 They Hanged My Saintly Billy
1960 Dentist in the Chair

TV seriály

2010 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Ztraceni v čase - 2. část (S04E10)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
2001 Spaced (TV seriál)
Help (S02E04)
Change (S02E02)
2000 Moje rodina (TV seriál)
Poslední pokus (S01E04)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlas krve (S02E04)
1998 Jump, The (TV seriál)
1997 Animal Ark (TV seriál)
Prvotní hřích (TV seriál)
1996 Turning World (TV seriál)
1995 Game On! (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Případ ztracené závěti (S05E04)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1985 Late Starter (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
1983 Goodnight and God Bless (TV seriál)
The Home Front (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Rag Trade, The (TV seriál)
1966 Conflict (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace